«Ίσως να έχω συγχωρέσει αλλά δεν ξεχνώ!» - Συγκλονίζει με τα λόγια για τον πατέρα του ο Χριστοφόρου

«Δεν μετάνιωσα για όσα είπα αλλά δεν θέλω να πω γιατί ζει η γιαγιά μου»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ίσως να έχω συγχωρέσει αλλά δεν ξεχνώ!» - Συγκλονίζει με τα λόγια για τον πατέρα του ο Χριστοφόρου

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5 ήταν καλεσμένος στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε κυριολεκτικά για όλα. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την "κόντρα" που έχει δημιουργηθεί με τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά και για τις σχέσεις με τον πατέρα του.

Τι δήλωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

«Δεν μετάνιωσα για όσα είπα αλλά δεν θέλω να πω γιατί ζει η γιαγιά μου. Μέσα μου είμαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Δεν ξέρω αν συγχωρώ. Κατανόησα κάποια πράγματα αλλά κάποια άλλα ήταν ασυγχώρητα. Να είναι καλά η αδερφή μου η Μαρία που με βοήθησε. Είναι η ψυχολόγος μου και το στήριγμά μου» είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Δεν το σκέφτομαι πια. Ίσως να έχω συγχωρέσει αλλά δεν ξεχνώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πρέπει να θυμάσαι. Μαζί με αυτά τα τραύματα και τα λάθη πορευόμαστε. Αλλά αν ήμουν γονιός, δεν θα ήθελα να ζήσω εις βάρος των παιδιών. Ξέρεις πόσο θα ήθελα να είμαι φίλος με τον πατέρα μου και να κάναμε τρέλες; Θαυμάζω τους γονείς που έχουν άριστη σχέση με τα παιδιά τους» συμπλήρωσε κλείνοντας ο τραγουδιστής.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στον Γιώργο Θεοφάνους

Η κάμερα του Happy Day πέτυχε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, που ήταν καλεσμένος και στο Chart Show, και το συγκρότημα One και οι ίδιοι προχώρησαν σε ορισμένες δηλώσεις. Μία από αυτές, και συγκεκριμένα από την πλευρά του Χριστοφόρου, συζητήθηκε έντονα στο πλατό, την Τετάρτη 11/5.

Ο μουσικός συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους, είχε μιλήσει λίγες ημέρες πριν για το συγκρότημα και άφησε ένα αιχμηρό σχόλιο για την επιτυχία του: «Η τόσο μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος, με τους τόσους χρυσούς και πλατινένιους, η τόσο μεγάλη αγάπη του κόσμου μετά από 23 χρόνια αποδεικνύουν περίτρανα το αντίθετο».

Έτσι, η δημοσιογράφος συζητώντας με τους τραγουδιστές, ρώτησε εάν γνωρίζουν τι ειπώθηκε και ποια είναι η άποψή τους.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, λοιπόν, είπε αρχικά: «Ο Γιώργος Θεοφάνους, όταν είχε γράψει αυτά τα τραγούδια, η αστερόσκονη από πάνω του ήταν σε τεράστιες ποσότητες». Και η απάντησή του στις δηλώσεις του ήταν πως: «Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη και είναι σεβαστή».