«Το παιδιού σου το παιδί, δύο φορές παιδί σου» - Η επιθυμία του Λευτέρη Πανταζή για την Κόνι Μεταξά

«Εγώ το έμαθα ξαφνικά ότι θα γίνει τελικά γάμος»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Το παιδιού σου το παιδί, δύο φορές παιδί σου» - Η επιθυμία του Λευτέρη Πανταζή για την Κόνι Μεταξά

Η κάμερα του Πρωινού, πέτυχε το πρωί της Παρασκευής 13/5 τον Λευτέρη Πανταζή στο Ελ. Βενιζέλος, και ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής και τον Γρηγόρης Μπάκα, σχετικά με τον γάμο της κόρης του με τον Μάριο Καπότση αλλά και για τον λόγο που απέριψε την πρόταση να λάβει μέρος στο νέο παιχνίδι Asia Express.

Η πρόταση που δέχτηκε ο Λευτέρης Πανταζής

«H Κόνι Μεταξά ετοιμάζει καινούργιου τραγούδι αλλά και τον γάμο της. Εγώ το έμαθα ξαφνικά ότι θα γίνει τελικά γάμος. Δεν έδωσα ευχές για τον γάμο, γιατί δεν με ρώτησαν, αποφάσισαν ότι τώρα θέλουν να παντρευτούν τελικά και εγώ λέω επιτέλους», ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Και συνέχισε: «Θέλουμε τα παιδιά να είναι καλά, ευτυχισμένα και χαρούμενα και να δούμε και ένα παιδάκι. Το παιδιού σου το παιδί, δύο φορές παιδί σου».

«Μου έκανα πρόταση για το Asia Express αλλά δεν έχω χρόνο για όλα αυτά. Θα ήταν κουραστικό πολύ, η Κόνι ετοιμάζει τραγούδια, γάμους και εγώ έχω τις δουλειές μου. Εγώ θα ήθελα να είμαι κάπου κριτής, να τραγουδάω να χορεύω και να παίζω».

Απίστευτο περιστατικό στο δρόμο για την Κόνι Μεταξά - Πήγε να τη σώσει άρον άρον ο Πανταζής

Η Κόνι Μεταξά αν και δεν έχει κρατήσει το επίθετο του πατέρα της είναι γνωστό πως είναι η μοναχοκόρη του Λευτέρη Πανταζή και πως όλα αυτά τα χρόνια από όσες γυναίκες και αν έχουν περάσει από τη ζωή του εκείνη θα είναι η αδυναμία του. Μπαμπάς και κόρη λοιπόν έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις τους αλλά και από όσα συχνά ανεβάζουν στα social media.

Την Τετάρτη 11/5 μάλιστα έγινε γνωστό ένα πολύ αστείο περιστατικό μέσα από τα Insta stories της τραγουδίστριας, τα οποία μάλιστα προβλήθηκαν και στο Mega Καλημέρα. Η Μεταξά λοιπόν, δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα και έμεινε από βενζίνη στη μέση του δρόμου.

Σαν σούπερ ήρωας εμφανίστηκε ο Πανταζής για να σώσει το κορίτσι του, παραβλέποντας ακόμα και το γεγονός ότι ενημερώθηκε τελευταίος για το επικείμενο γάμο της. Πάντα στις δύσκολες και στις πιο αστείες στιγμές αν δεν είναι εκεί τα δικά σου άτομα, τότε ποιος; Έτσι λοιπόν έκανε και ο τραγουδιστής.

«Κάνε παιδιά να δεις καλό», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.