Με νέο project στην μικρή οθόνη ο Παναγιώτης Βασιλάκος;

Η ανάρτηση όλο νόημα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με νέο project στην μικρή οθόνη ο Παναγιώτης Βασιλάκος;

Το ευρύ κοινό γνώρισε καλύτερα τον Παναγιώτη Βασιλάκο μέσα από το The Bachelor όπου προβλήθηκε στην τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Ο ίδιος μπορεί να μην κατάφερε να μείνει μαζί με την Νικολέττα Τσομπανίδου μετά την λήξη του ριάλιτι αγάπης καθώς επέλεξαν χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο), ωστόσο παραμένει αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A όπου θέλησε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί του φίλοι. Μεταξύ άλλων ένας follower τον ρώτησε χαρακτηριστικά:

«Πότε θα σε δούμε στην τηλεόραση;». Με εκείνον από την άλλη να λέει: «Δουλεύω πάνω σε ένα καλό πρότζεκτ που αγαπάω πολύ!! Ελπίζω να τα καταφέρω να το βγάλω στη τηλεόραση!! Αλλιώς στο προσωπικό μου κανάλι στο Youtube».

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου

Παναγιώτης Βασιλάκος

«Για να παρουσιάσω κοπέλα μου...» - Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Βασιλάκου

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Παναγιώτη Βασιλάκο - ο οποίος πρόσφατα έπεσε θύμα απάτης - σε γνωστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3/5. Ο πρώην bachelor αποφάσισε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή ενώ ξεκαθάρισε πως είναι ελεύθερος. Παράλληλα αναφέρθηκε και στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και τη συμμετοχή του στο «Asia Express».

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι η συζητήσεις που έκανε με την παραγωγή για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή «Asia Express» δεν ευδοκίμησαν. «Υπήρξαν συζητήσεις, είμαι ανοιχτός, πάντα συζητάω. Αν δεν έκατσε, είναι για καλό. Δεν προχωρήσαμε σε περαιτέρω συζητήσεις ελπίζω να ζευγάρια που θα πάνε να περάσουν καλά».

Αυτό το διάστημα δουλεύει πάνω σε μία καινούρια ιδέα που του ταιριάζει πολύ. Όπως είπε, ακύρωσε τα πλάνα του για ταξιδιωτική εκπομπή, καθώς συνειδητοποίησε ότι υπάρχει πληθώρα τέτοιων εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση.

«Η τηλεόραση είναι πνιγμένη από ταξιδιωτικές εκπομπές και το συζήτησα με εταιρεία που το είχα συνεργαστεί και στο παρελθόν και νομίζω πως δεν θα είχε επιτυχία. Αυτό που ετοιμάζω τώρα μου ταιριάζει πολύ».

Στη συνέχεια αποφάσισε να αλλάξει πορεία πλεύσης και να απαντήσεις στις ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή. «Έχω χωρίσει εδώ και καιρό. Για να παρουσιάσω δεν θα χωρίσω σε έναν δύο μήνες και επειδή δεν ένιωθα ότι ήμουν σίγουρος γι΄ αυτό δεν την παρουσίασα. Το έκανα για να την προστατέψω».