Η έκπληξη της Ιωάννας Τούνη για τα γενέθλια του Αλεξάνδρου - Η τούρτα και το πιο "γλυκό" βίντεο

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για το ζευγάρι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η έκπληξη της Ιωάννας Τούνη για τα γενέθλια του Αλεξάνδρου - Η τούρτα και το πιο

Σήμερα είναι μία ξεχωριστή μέρα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς έχει τα γενέθλια του, και το πρωί της Παρασκευής 13/5, οι συνεργάτες του του ευχήθηκαν για αυτή τη γιορτή με τον ίδιο να συγκινείται και να σχολιάζει την στήριξη που έχει λάβει από αυτούς όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο οι ευχές δεν τελείωσαν εκεί καθώς στο σπίτι τον περίμενε η αγαπημένη του με μία έκπληξη!

Η τούρτα της Ιωάννας Τούνη στον αγαπημένο της

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη εκεί που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθόταν στο σαλόνι αφηρημένος, εμφανίστηκε μπροστά του με μία λαχταριστή τούρτα με κεράκια με τον αριθμό 35 και άρχισε να του τραγουδά δημοσιεύοντας το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μωρό μου υπέροχο! Πολύχρονος και ευτυχισμένος πάντα» ήταν τα λόγια που έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.

Έρχεται το παιδί με την Τούνη - Η ατάκα του Αλεξάνδρου στο Super Κατερίνα με αφορμή τα γενέθλιά του

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα 13/5 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και οι ευχές από φίλους και γνωστούς δεν έχουν σταματήσει. Φυσικά και οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν στην ξεχωριστή αυτή ημέρα, ενώ ο παρουσιαστής αποκάλυψε και την ευχή του για αυτή την χρονιά.

«Χρόνια πολλά αγόρι μου, να σε χαιρόμαστε. Χαρούμενα 41. 13 γεννήθηκες ρε γκαντέμη;», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου χιουμοριστικά και εκείνος απάντησε: «Για μένα είναι μια ξεχωριστή ημέρα και για τη μανούλα μου το ίδιο. Σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ θέλω υγεία ψυχική και σωματική γιατί είναι κάτι που μας λείπει…».

Τότε ήταν που η οικοδέσποινα της εκπομπή του ευχήθηκε να είναι και με ένα καλό κορίτσι, ενώ διόρθωσε τον ευατό της λέγοντας πως έχει καλό κορίτσι, εννοώντας την Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ το τατουάζ που έκανε για εκείνη).

Τότε βρήκε την αφορμή ο παρουσιαστής και ευχήθηκε: «Ένα παιδί γρήγορα».

Αν ήταν μια έκφραση χιουμοριστική ή προϊκονομία μιας τετελεσμένης πράξης μόνο ο χρόνος θα δείξει. Το μόνο σίγουρο είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φαντάζεται τον εαυτό του πατέρα στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη.