Κι όμως! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε τατουάζ για την Ιωάννα Τούνη

Σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κι όμως! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε τατουάζ για την Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι τρελά ερωτευμένος με την Ιωάννα Τούνη και δεν το κρύβει. Όσο δύσκολα κι αν περνάει εξαιτίας της απώλειας της μητέρας της, το μοντέλο πάντα προσπαθεί να την κάνει να χαμογελά και να ξεχνά τους προβληματισμούς της.

Το τατουάζ του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη

Πήρε, όμως, την απόφαση για κάτι που κανείς δεν θα τολμούσε τόσο εύκολα. Έκανε τατουάζ το αρχικό "J" που χαρακτηρίζει την σύντροφό του. Ο ίδιος το ανέβασε μέσω story από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και η Ιωάννα το έκανε repost χωρίς να σχολιάσει τίποτα. Άλλωστε, τα λόγια σε μία τέτοια κίνηση είναι περιττα.

Το τατουάζ του Αλεξάνδρου για την Τούνη

Οι τελευταίες κουβέντες της μητέρας της Τούνη στο νοσοκομείο - Τι αποκάλυψε το μοντέλο

Το πρωί της Πέμπτης 28/4 αρκετές ήταν οι εκπομπές που σχολίασαν, και υποστήριξαν την Ιωάννα Τούνη, μετά το "ξέσπασμα" της από κακόβουλα σχόλια που άκουσε σχετικά για το πως πρέπει να πενθήσει τη μητέρα της. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από τη Super Κατερίνα έδωσε τη δική του απάντηση ενώ αποκάλυψε τα λόγια που έλεγε η μητέρα της στην Ιωάννα όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Στην αρχή της εκπομπής, έμπαινα σε μια διαδικασία να ασχολούμαι με το τι γράφουν. Για μένα πλέον, έχει πάψει αυτό. Δε μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή τους και κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, από ψεύτικα προφίλ, έχουν χτίσει έναν δικό τους μικρόκοσμο και τους απασχολεί μόνο το γεγονός τι θα κάνει ο ένας και ο άλλος.

Για κάποιον άνθρωπο που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο. Τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο; Πως πρέπει να πενθήσει; Είναι ένας νέος άνθρωπος. Επειδή έχω γνωρίσει τη μητέρα της, ήταν στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση και τα λίγα λόγια που της έλεγε ήταν “σε παρακαλώ φύγε από εδώ μέσα, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ. Η δουλειά σου είναι εκεί έξω και να κάνεις αυτό που πραγματικά θες”.

Εγώ γενικά αγαπώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, αλλά δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα είναι κάθε μέρα όλη μέρα μαζί τους. Η μητέρα της Ιωάννας με έβαλε σε διαφορετικές σκέψεις για το πως πρέπει να είμαστε με την οικογένειά μας. Πήγαμε στον Επιτάφιο, δεν καταλαβαίνω.

Είναι ένας άνθρωπος που αυτή είναι η δουλειά του, τι να κάνουμε, αυτή είναι η δουλειά του. Είναι λογικό επειδή είναι η δουλειά της αυτή να έχει όλα τα σχόλια, είναι δεκτά όλα τα σχόλια αλλά δε μπαίνουμε πλέον σε καμία διαδικασία ούτε εγώ ούτε η Ιωάννα να ασχολούμαστε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.