«Είχα τρομοκρατηθεί, είχα μιλήσει στις Αρχές...» - Συγκλονίζει ο Καναράκης για περιστατικό με εμμονικό θαυμαστή

«Είχε βρει και την περιοχή που μένω»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχα τρομοκρατηθεί, είχα μιλήσει στις Αρχές...» - Συγκλονίζει ο Καναράκης για περιστατικό με εμμονικό θαυμαστή

Το βράδυ της Παρασκευής 14/5, στο After Dark και το εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε εκτός από την 'Έλενα Κρεμλίδου, και ο Παντελής Καναράκης. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα απασχόλησε πολύ με μία φωτογράφισή του ως Ιησούς, απάντησε μεταξύ άλλων και για τον επίμονο θαυμαστή, που τον είχε τρομάξει.

Ο εμμονικός θαυμαστής του Παντελή Καναράκη

«Είχα μιλήσει και με τις Αρχές γιατί ήταν δύσκολη η κατάσταση. Μου φάνηκε κι ένα άτομο που δεν είχε σώας τα φρένας. Ήταν πολύ ενοχλητικό. Είχε βρει τηλέφωνο και με μηνύματα λατρευτικά κι απειλητικά. Είχε βρει και την περιοχή που μένω» είπε ο Παντελής Καναράκης.

«Είχα τρομοκρατηθεί. Είναι ελεγχόμενη κατάσταση γιατί δεν έχει σταματήσει τόσα χρόνια. Ανά διαστήματα υπάρχουν ενοχλήσεις αλλά δεν είναι να πας στο δικαστήριο. Τρομάζεις, έχει το κινητό μου. Με συμβούλευσαν να μη σβήσω τα μηνύματά του για να υπάρχει ένας έλεγχος. Πλέον θα με ενοχλήσει μια δυο φορές το χρόνο».

«Απορώ κι εξίσταμαι..» - ''Ρίχνει'' ξανά πυρά για την φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε νέες δηλώσεις στο Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης 22/3 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παντελή Καναράκη αλλά και σε ένα οξύμωρο θέμα, σχετικά με την κηδεία του. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ σχετικά με την φωτογράφιση του συναδέλφου του, έχει ξανά δηλώσει έντονα και ξεκάθαρα τις θέσεις του.

Στη συνέχεια αυτό που κανείς δεν περίμενε είναι το ζήτημα να καταλήξει στην κηδεία του ίδιου του Μπιμπίλα. Μιας και ωστόσο συνέβη αυτό, εκείνος αποκάλυψε πως επιθυμεί να γίνει αποτέφρωση του και μάλιστα έχει ήδη φροντίσει το οικονομικό για εκείνη την στιγμή.

«Απορώ κι εξίσταμαι γιατί θεωρούν ασέβεια αυτή τη φωτογράφιση του Καναράκη. Κι εμείς κάναμε τους 12 θεούς του Ολύμπου».

«Εγώ είμαι υπέρ της καύσης των νεκρών κι έχω αφήσει εγγράφως ότι θέλω να καώ, χωρίς κηδεία, ούτε θρησκευτική, αλλά ούτε και πολιτική. Έχω αφήσει και λεφτά να γίνει μια γιορτή», πρόσθεσε επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.