«Λυπάμαι να βλέπω ηθοποιούς που αγαπάω...» - Οι δηλώσεις της Μάγδας Τσαγγάνη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

«Είναι αλήθεια; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Λυπάμαι να βλέπω ηθοποιούς που αγαπάω...» - Οι δηλώσεις της Μάγδας Τσαγγάνη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Το πρωί του Σαββάτου 14/5, η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που πέρασε με τον καρκίνο, αλλά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους κατηγορούμενους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, όπως και άλλοι συνάδελφοι της κατά καιρούς, και πέφτε από τα σύννεφα με όσα βγήκαν στο φως.

Συγκλονισμένη η Μάγδα Τσαγγάνη από όσα ακούγονται

«Λυπάμαι να βλέπω ηθοποιούς που αγαπάω, τον έναν με χειροπέδες, τον άλλον… Λέω, “αυτό που βλέπω τώρα το βλέπω; Είναι αλήθεια; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια”. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Βέγγου. Το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου αλλά και το πιο φρικτό επάγγελμα είναι αυτό του ηθοποιού. Εάν γεννιόμουν ξανά θα γινόμουν το οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Τόσο άγχος και αγωνία συνάντησα, όχι άλλο. Τον καρκίνο τον έβγαλα από το άγχος» είπε η Μάγδα Τσαγγάνη.

''Σάλος'' με τις δηλώσεις Πρωτογεράκη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Η Βίκυ Πρωτογεράκη έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend την Κυριακή 8/5 κάνοντας για άλλη μια φορά δηλώσεις αναφορικά με τις καταγγελίες, που έχουν δεχτεί Φιλιππίδης και Λιγνάδης. Η ηθοποιός έχει εκφράσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό, πως δεν πιστεύει με τίποτα αυτά για τα οποία καταγγέλλονται.

Ίσως παρασύρεται από την προσωπική και φιλική σχέση, που είχε και με τους δύο, γιατί από ότι φάνηκε από τις νέες της τοποθετήσεις εμμένει στην δήλωση της. Έτσι λοιπόν, το πάνελ της εκπομπής αφού παρακολούθησε τη συνέντευξη έδειξε την φανερή ενόχληση του με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα.

«Θα έπεφτα από τα σύννεφα αν θεωρούσα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τα έκανε αυτά, δεν το πιστεύω. Είναι πολύ παρατραβηγμένα όλα αυτά. Υπάρχει μια παραπληροφόρηση. υπάρχει ένας τρόπος για να κάνουν τον κόσμο να ασχολείται με τέτοια θέματα και όχι με θέματα ουσίας. Αυτά τα οποία μας καίνε... Δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό και το κους κους. Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, δεν έχει κάνει κανέναν φόνο».

Και συνέχισε για την υπόθεση Λιγνάδη: «Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, όπως και τον πατέρα του, στεναχωρέθηκα όταν έσκασε όλο αυτό. Ο καθένας, αν είναι άνθρωπος, στεναχωριέται και δεν χαίρεται με όλο αυτό. Πόσο μάλλον όταν ξέρει τον άλλον και πόσο πνευματικός άνθρωπος είναι. Έχει τεράστια μόρφωση ο άνθρωπος αυτός που δεν την έχει ο καθένας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πραγματικά χειρότερα πράγματα και έχουν απαλλαχθεί.

Δεν έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ μαζί τους... Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν στο δικαστήριο γιατί δεν θεωρώ ότι είναι παιδόφιλος»