«Θα έπρεπε να ντρέπεστε!» - Πυρ και μανία η Μαρία Κορινθίου για ορισμένες εκπομπές

Είχαν χλευάσει καταγγελία της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα έπρεπε να ντρέπεστε!» - Πυρ και μανία η Μαρία Κορινθίου για ορισμένες εκπομπές

Το μεσημέρι του Σαββάτου 14/5, στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε καλεσμένη η λαμπερή Μαρία Κορινθίου. Με τρομερά αλλαγμένη εμφάνιση η ηθοποιός, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, ενώ μίλησε μεταξύ άλλων για το περιστατικό που βίωσε και την τρόμαξε πολύ αλλά και την διαχείριση που είχαν σε αυτό οι τηλεοπτικές εκπομπές, με κάποιες από τις οποίες αγανάκτησε.

Όσα αποκάλυψε η Μαρία Κορινιθίου

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα αντιδράσει πάρα πολύ ψύχραιμα όταν είδα να το ψιλοκοροϊδεύουν κάποια πάνελ. Γύρισα και είπα πως εσείς οι ίδιοι πήρατε τις πληροφορίες μέσα από το αστυνομικό τμήμα γιατί εμένα, στις οκτώ η ώρα, χτυπούσαν απανωτά τα τηλέφωνα μου και δεν είχα καταλάβει

τι έγινε. Προφανώς μαθεύτηκε. Ήταν κάποιοι λοιπόν που το χλεύαζαν και κάποια στιγμή βγήκα και είπα πως «θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί υπάρχουν κοριτσάκια που μπορεί να θέλουν να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά και μόνο που βλέπουν τον τρόπο που το αντιμετωπίζετε, τα κάνετε να μην θέλουν να πάνε σε καταγγελία».

«Και στο ίδιο το συμβάν είχα αντιδράσει πάρα πολύ ψύχραιμα. Ήρθε έξω από το σπίτι, φαινόταν ότι με περίμενε, τον αισθάνθηκα δηλαδή, πάρκαρα το αυτοκίνητο όπως γύρισα από το θέατρο. Δεν υπήρχε κανένας και μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο αισθάνθηκα κάποιον να βγαίνει στη μέση του δρόμου. Αισθάνθηκα περίεργα, έτρεξα γρήγορα στην πόρτα».

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε τι έχει αλλάξει πάνω της

Η Μαρία Κορινθίου, η οποία λίγο καιρό πριν μίλησε για το νέο επαγγελματικό της βήμα, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή 20/3 την μεγάλη αλλαγή που έχει συμβεί στη ζωή της και την οποία οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν άφησαν να περάσει απαρατήρητη.

Η ηθοποιός ανέφερε πως το κοινό της το τελευταίο διάστημα την ρωτάει συνεχώς είναι αυτό που έχει αλλάξει πάνω της. Η απάντησή της είναι πως η αλλαγή δεν είναι εμφανισιακή, αλλά είναι εσωτερική, καθώς έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τη ζωή και αυτό της έχει προσφέρει πολλά οφέλη.

Η 42χρονη ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "Με ρωτάτε τελευταία τι έχει αλλάξει επάνω μου. Σας διαβεβαιώνω ότι ουσιαστικά δεν είναι επάνω μου, αλλά μέσα μου…….Προσέγγιση, πεποίθηση ζωής, φως, αγάπη, αφθονία, ευγνωμοσύνη …..βασικές λέξεις για τον πλούτο της ψυχής. Όταν μάθει κανείς πως λειτουργεί το υποσυνείδητο, αποκτά αυτοπεποίθηση.

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι κάθε φορά που το υποσυνείδητο σας δέχεται μια ιδέα, αρχίζει αμέσως να υλοποιείται. Χρησιμοποιεί για το σκοπό αυτό όλες τις δυνάμεις που διαθέτει και θέτει σε ενέργεια όλους τους νοητικούς και πνευματικούς νόμους του Είναι σας. Αν τον χρησιμοποιείτε εποικοδομητικά, φέρνει καθοδήγηση, ελευθερία και ψυχική ηρεμία. Έτσι για να μοιραστώ μαζί σας μία όμορφη, ήρεμη Κυριακάτικη ημέρα."