Eurovision 2022: Δεν σας πάει ο νους - Αποκαλύφθηκαν τα πρόσωπα από τις "Μπανάνες" της Νορβηγίας

Ασύλληπτο!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Δεν σας πάει ο νους - Αποκαλύφθηκαν τα πρόσωπα από τις

Το βράδυ του Σαββάτου 14/5 αναμένεται να προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2022, κάτι που περιμένουν πως και πως οι θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού (δείτε εδώ τι αλλαγή έγινε την τελευταία στιγμή για την Ελλάδα).

Πιο συγκεκριμένα, πολλές ήταν οι χώρες που κατάφεραν να "κερδίσουν" τόσο την κριτική επιτροπή στη σκηνή του Pala Olimpico όσο και τους τηλεθεατές όπου ψήφισαν.

Ανάμεσά σε αυτές ήταν και η Νορβηγία που αναμφίβολα κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες χωρίς ωστόσο οι "μπανάνες" να αποκαλύψουν τα πρόσωπά τους κάτι που έχει φέρει μεγάλο πειρασμό για το ποιοι είναι στην πραγματικότητα.

Οι Subwoolfer, λοιπόν απασχολούν όσο τίποτα άλλο το τελευταίο 24ωρο μιας και θαυμαστές της Eurovision επισημαίνουν ότι το ντουέτο ακούγεται πολύ σαν ένα άλλο νορβηγικό δίδυμο. Ο λόγος για τους Ylvis οι οποίοι κατάφεραν να γίνουν γνωστοί παγκοσμίως με το τραγούδι τους “What Does The Fox Say?”, το οποίο μπήκε στα charts σε περισσότερες από είκοσι χώρες.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τις μπανάνες της Νορβηγίας στην Eurovision 2022

Πέφτει στα στοιχήματα η Αμάντα Γεωργιάδη - Τι συμβαίνει;

Τα πάνω κάτω έφερε ο Β΄ Ημιτελικός στην Eurovision, καθώς μετά την ολοκλήρωση του άλλαξαν τα πάντα στις στοιχηματικές. Χώρες φαβορί πέφτουν στην κατάταξη και ανεβαίνουν άλλες με λιγότερο δημοφιλή τραγούδια. Ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα με την Ιταλία.

Αρνητικό ρεκόρ για την Αμάντα Γεωργιάδη

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 η EBU ανακοίνωσε την σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες στον μεγάλο Τελικό του Σαββάτου και μάλλον έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν πως η σειρά εμφάνισης παίζει πολύ βασικό ρόλο στην τελική κατάταξη.

Δυστυχώς τα νέα είναι δυσάρεστα για την ελληνική συμμετοχή και την Αμάντα Γεωργιάδη, που μέχρι τώρα τα στοιχήματα την τοποθετούσαν στην 5η θέση, ενώ τώρα κατατάσσεται στην 7η. Επίσης απογοητευτικά είναι τα πράγματα και για τους Ιταλούς, Mahmood και Blanco, οι οποίοι είχαν «κατακτήσει» την 2η θέση εδώ και μήνες, ενώ τώρα βρίσκονται στην 4η, πίσω από την Μεγάλη Βρετανία και την Ισπανία.

Eurovision Odds