Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Έγινε γνωστό πως...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Έγινε γνωστό πως...

Το φετινό καλοκαίρι 2022 για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (ο οποίος πρόσφατα κόλλησε κορωνοϊό) αλλά και την οικογένειά του αναμένεται να είναι αρκετά ευχάριστο καθώς θα προκύψουν δύο γάμοι αλλά και μια βάφτιση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Secret», το πρώτο ευτυχές γεγονός αφορά στον γάμο της Κύρας Κάπη, της διευθύντριας επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον εκλεκτό της καρδιάς της,, Χρήστο Ζωγράφο καθώς αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

"Έσκασαν" τα χαρμόσυνα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Από την άλλη, ακόμη και η Μαρίκα Δημητριάδου, κόρη της Κατερίνας Μητσοτάκη θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, στην Τζια. Μάλιστα, θα είναι η δεύτερη φορά για την ίδια μιας και το 2007 στον Προφήτη Ηλία Χανίων είχε παντρευτεί τον Γιώργο Καβέτσο, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα αργήσει και η βάφτιση μιας και είναι η εγγονή της αδελφής του πρωθυπουργού. Ο γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Γκουρντέν, Νικολά, βαφτίζει το παιδί του με νονά την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία.

Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - Τον στόλισαν Ακρίτα και Αγγελάκας

Αναβρασμός επικρατεί από εχθές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα από ανάρτηση και τοποθέτηση του γιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, για τις συναυλίες που γίνονται συμβολικά για την Ειρήνη στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα, που δεν μασάει τα λόγια της και τα λέει έξω από τα δόντια, να αντιδρά έντονα με αυτές τις δηλώσεις καθώς τον χαρακτηρίζει θρασύτατο που απαξιώνει τεράστιους καλλιτέχνες της χώρας, με τον τραγουδιστή Γιάννη Αγγελάκα να συμπληρώνει τα ίδια.

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα και του Γιάννη Αγγελάκα στον γιο του Μητσοτάκη

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη που προκάλεσσν οργή

«Στη συναυλία Ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν είναι απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)...Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε.» ανέφερε ο γιος του πρωθυπουργού

με τον Γιάννη Αγγελάκα να σχολιάζει εξίσου...«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μην ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη.»

Ο γιος του Μητσοτάκη προκαλεί και η Ακρίτα του απαντά