«Δε μας έστειλε μήνυμα η Χρηστίδου» - Η αποκάλυψη του Βασάλου μετά από την αποχώρησή του

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δε μας έστειλε μήνυμα η Χρηστίδου» - Η αποκάλυψη του Βασάλου μετά από την αποχώρησή του

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησαν δηλώσεις οι παίκτες του Asia Express λίγο πριν αναχωρήσουν για την πρωτόγνωρη εμπειρία. Ανάμεσα σε εκείνους που μίλησαν ήταν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος τον οποίο είδαμε να αποχωρεί από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» όπου προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χιουμοριστικά πως σε περίπτωση που δεν πήγαινε μαζί με τον Fipster, θα επέλεγε να πάει με έναν φίλο του από τον Βόλο.

Δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

Από την άλλη, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον αν η η Σίσσυ Χρηστίδου του έστειλε κάποιο μήνυμα, εκείνος απάντησε αρνητικά, δημιουργώντας πολλά ερωτήματα.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Η Σίσσυ το ήξερε εδώ και...» - Ο Βασάλος αποκαλύπτει για την απόφαση του να πάει στο Asia Express

Το πρωί της Δευτέρας 2/5 δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε μετά το φινάλε και την αποχώρηση του από το «Χαμογέλα και πάλι» ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Μίλησε για τη λήξη της συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ αποκάλυψε αν σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το ήξερε εδώ και ένα μήνα η Σίσσυ

«Έφυγα από την εκπομπή για να πάω στο Asia Express γιατί είναι μια εμπειρία που δε μπορείς εύκολα να τη ζήσεις τόσο εύκολα και δεν έρχονται κάθε μέρα αυτά. Εγώ υπέγραψα μόνο για το Asia Express, δεν υπέγραψα με το Star για του χρόνου. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το “Χαμογέλα και πάλι”. Στη Barking Well είναι ανοιχτή η πόρτα πάντα… Είμαι συνειδητοποιημένος. Ένα μήνα τώρα το ήξερε και η Σίσσυ και εγώ ότι ήταν η τελευταία εκπομπή…» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.