Η πρώτη ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά από την είδηση πως είναι έγκυος

Οι λιγούρες και το throwback από την Ιταλία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά από την είδηση πως είναι έγκυος

Ολοένα και περισσότερο είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν την Χρύσα Μιχαλοπούλου να περιμένει το πρώτο της παιδάκι από τον αγαπημένο την σύντροφο, Λεωνίδα Κουτσόπουλο κάτι που γνωστοποίησε τελικά ο Πάνος Ιωαννίδης πριν από λίγες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ όπως έγινε γνωστό το φύλο του μωρού είναι αγοράκι. Τόσο ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef 6 όσο και η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Έτσι η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες της από το τελευταίο ταξίδι από την Ρώμη.

Οι αναρτήσεις της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Η πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες από την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η ηθοποιός βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης, ενώ έχει ήδη αποκαλυφθεί και το φύλο του μωρού που περιμένει (δείτε εδώ ποιο είναι).

«Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον - και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω πάντως πως έχω καταφέρει να υπάρχει μια ισορροπία», είχε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον αγαπημένο της.

Λαμπερή εγκυμονούσα η σύντροφος του Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου

Πρόσφατα λοιπόν κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία της νεαρής ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλίτσα, από την τελευταία παράσταση που έδωσε στο θέατρο πριν από κάποιες μέρες.

Χρύσα Μιχαλοπούλου εγκυμοσύνη