«Ο Πέτρος Φιλιππίδης να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του»

«Είναι παιδικός μου φίλος, δεν ξέρω τι μπορεί να τον ώθησε σε κάτι τέτοιο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του»

Το πρωί του Σαββάτου (14/5) μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Χρήστος Θηβαίος. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για την άγνωστη φίλια με τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος έχει απασχολήσει όσο τίποτα άλλο σχετικά με το κίνημα #metoo.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Θηβαίου

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παιδικός μου φίλος, δεν ξέρω τι μπορεί να τον ώθησε σε κάτι τέτοιο. Θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και όχι εγώ. Θα του έλεγα μόνο να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και με ότι αγαπάει. Κάποια στιγμή ήμουν στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, το καλοκαίρι του 2000, και μου λένε πως «είναι ένα παλικάρι που σε θαυμάζει και θέλει να έρθει να τον ακούσεις.

Χρήστος Θηβαίος

Εγώ τους εξήγησα πως δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό, Τελικά έτυχε μια συναυλία το 2002 στον Λυκαβηττό, όμως, πήρα τηλέφωνο αυτό το παλικάρι, ήρθε εδώ και τραγούδησε τα δύο από τα τρία τραγούδια που είχα να πω. Με μεγάλη μου χαρά και τον χαίρομαι σαν να είναι γιος μου, είναι ο Γιάννης Χαρούλης.

Θα πω κάτι το οποίο δεν έχει αναφερθεί ποτέ για την ζωή μου. Όταν ξεκινούσα και μελετούσα όλα αυτά τα πράγματα, έπαιζα μπάλα. Ήταν πολύ περίεργο γιατί στη γειτονιά μου ήμουν ο καλύτερος τερματοφύλακας».

Η αντίδραση του ηθοποιού στο άκουσμά της αναστολής του πλειστηριασμού του σπιτιού του

Πριν λίγα σχεδόν εικοσιτετράωρα, έγινε γνωστός πως ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό ανεστάλη. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Πέμπτης 28/4 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα μετέφερε την πρώτη αντίδραση του ηθοποιού, μετά από κουβέντα που είχε με τον συνήγορο υπεράσπισής του, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο επί του θέματος.

Η αντίδραση του Φιλιππίδη

Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο πως: «Ποιος τυφλός δεν χαίρεται που βλέπει το φως του;», μετά τα νέα που έμαθε για το σπίτι του. Όπως σημείωσε μάλιστα ο ποινικολόγος, επειδή βρισκόταν σε δίκη, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου ήταν εκείνη που τον ενημέρωσε για την εξέλιξη, και προς το παρόν, δεν υπάρχει ημερομηνία διεξαγωγής του νέου πλειστηριασμού.