Συγκινεί η Κατερίνα Μονογυιού πέντε μήνες μετά τον θάνατό του Τζώρτζη - «Ήμασταν δεμένα αδέλφια»

"Έσπασε" τη σιωπή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί η Κατερίνα Μονογυιού πέντε μήνες μετά τον θάνατό του Τζώρτζη - «Ήμασταν δεμένα αδέλφια»

Το μεσημέρι της Κυριακής (15/5) η Κατερίνα Μονογυιού βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά από σχεδόν πέντε μήνες όπου έχασε τον αγαπημένος τη αδερφό, Τζώρτζη Μονογυιό σε τροχαίο με τη Ferrari, δεν δίστασε να "σπάσει" την σιωπή της και να εξηγήσει τον λόγο που τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της προτιμούν να μην μιλούν για τον ίδιο.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Μονογυιού

«Να σας πω κάτι; Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, είναι πολύ λυπηρό. Και να σκεφτούμε ότι οι άνθρωποι που φεύγουν πιο γρήγορα, πάνε κοντά στον Θεό, στην αγκαλιά του Χριστού, αναπαύονται και… Δεν θέλω να σταθώ τόσο στον αδελφό μου, όχι γιατί δεν το αξίζει να μιλάω γι’ αυτόν, γιατί μπορεί να βρεθεί κόσμος και να πει ότι εγώ προβάλλομαι μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.

Και γι’ αυτό κάναμε σιωπή οικογενειακώς. Και πάντα το συγκεκριμένο γεγονός στη ζωή μας, θα το κρατάμε χαμηλά. Όπως ήταν κι εκείνος άλλωστε… Δεν θα ήθελε κι εκείνος ούτε να με βλέπει να μην προχωράω στη ζωή μου. Συμπεριφέρομαι, όπως θα ήθελε εκείνος.

Ήμασταν δεμένα αδέλφια, δεν βρισκόμασταν πολύ συχνά, γιατί κι εκείνος έτρεχε με τα δικά του κι εγώ. Όμως ήταν ένας κανονικός αδελφός, που ήταν δίπλα στην αδελφή του. Προχωράμε».

"Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού για την γιορτή του αδερφού της, Τζωρτζή

Αρκετός καιρός έχει περάσει από τότε που έφυγε από την ζωή ο Τζώρτζης Μονογυιός μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μάλιστα, ο άτυχος επιχειρηματίας σήμερα 25/6 θα είχε την ονομαστική του εορτή.

Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Μονογυιού η οποία είναι αδερφή του, αποφάσισε να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Πιο συγκεκριμένα, η βουλευτής της Ν.Δ, Κατερίνα κοινοποίησε μια φωτογραφία με την εικόνα του Αγίου Γεωργίου, ένα αναμμένο καντήλι και μια κορνίζα του αδικοχαμένου αδερφού της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού

Ανάρτηση Κατερίνας Μονογυιού