Η Σωτηροπούλου ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο στον Μαραβέγια - Αποκάλυψε το δώρο γενεθλίων

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Σωτηροπούλου ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο στον Μαραβέγια - Αποκάλυψε το δώρο γενεθλίων

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια του Κωστή Μαραβέγια καθώς ο γνωστός τραγουδιστής δεν δέχτηκε μόνο μία αλλά δύο τούρτες.

Μεταξύ άλλων, το ερωτευμένο ζευγάρι όπου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου γιόρτασαν με στενούς φίλους στο κέντρο της Αθήνας, όπου ανάμεσά τους ήταν και ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του, Τζίνα Βαρελά (Δείτε εδώ ποια είναι).

Μάλιστα, η Τόνια Σωτηροπούλου θέλησε να δημοσιεύσει και μερικές φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του συζύγου της όπου στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Happy birthday darling».

Η τρυφερή ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου για τον Κωστή Μαραβέγια

Η επική αποκάλυψη για την πρόταση γάμου του Μαραβέγια

Το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4 του Πάσχα ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» με τον πιο όμορφο τρόπο την Τόνια Σωτηροπούλου καθώς της είχε ετοιμάσει τούρτα για τα γενέθλιά της.

Η ίδια βέβαια δεν το περίμενε με αποτέλεσμα να εκπλαγεί στον αέρα της εκπομπής. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός έκατσε στον καναπέ όπου μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για την στιγμή που αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια (δείτε εδώ που πήγαν πρόσφατα διακοπές)

Πιο συγκεκριμένα, όσον αναφορά την πρόταση γάμου η ίδια αποκάλυψε πως έγινε κανονικά, και ήταν αστεία και ρομαντική ταυτόχρονα.