Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Τριαντάφυλλος: «Από το Survivor έβγαλα παραπάνω λεφτά από το...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Τριαντάφυλλος: «Από το Survivor έβγαλα παραπάνω λεφτά από το...»

Το πρωί της Κυριακής (15/5) μέσα από την εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο Τριαντάφυλλος.

Πιο Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για την εμπειρία του στο Survivor ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει το πραγματικό ποσό που κέρδισε αφότου αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Όσο για το φετινό δεν δίστασε να "ρίξει" τα καρφιά του σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Τριαντάφυλλος - Δηλώσεις

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

«Από ότι ξέρω μέσα στο Survivor μπορείς να με βρίσεις, μπορείς να μου μιλήσεις άσχημα, μπορείς να πεις οτιδήποτε για να με νευριάσεις αλλά δεν μπορείς να με χτυπήσεις ποτέ. Είναι το παιχνίδι έτσι. Αποβάλλεσαι και φιλάκια, είναι ο πρώτος κανόνας στο Survivor.

Έβγαλα παραπάνω χρήματα από το έπαθλο, είναι η αλήθεια αυτή. Τα λεφτά που παίρναμε ήταν πολύ καλά. Εγώ προσωπικά πήρα πολύ καλά λεφτά από τον κύριο Ατζούν, του έδωσα και πολλά λεφτά από τις ψήφους».

«Πήγαμε σε ειδικό τον γιο μου, γιατί νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα...»

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Τετάρτης 23/3, ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πρόσφατα εθεάθη μαζί με δύο άλλους πρώην παίκτες του Survivor σε βραδινή τους έξοδο, και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην σχέση του με την γυναίκα του, στο πως αυτή επηρεάστηκε όταν εκείνος μπήκε στο Survivor, αλλά και την γενικότερη εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι, με περίμενε και η αγκαλιά που μου έδωσε ήταν… πώς να στο πω; Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Με είχε σφιχτά αγκαλιά 5 λεπτά. Το παιδί νόμιζε ότι τον άφησα, νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα. Πήγαμε σε ειδικό. Είναι μικρός, τώρα γίνεται 6 ετών. Όταν έφυγα του εξήγησα ότι πάω σε μια παραλία εδώ δίπλα, απλά δεν θα μπορώ να έρχομαι», είπε χαρακηριστικά ο Τριαντάφυλλος.