Άφησε τα δίδυμα και έφυγε - Ταξίδι αστραπή για την Μπόμπα στο Λονδίνο

Οι μοναδικές φωτογραφίες στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άφησε τα δίδυμα και έφυγε - Ταξίδι αστραπή για την Μπόμπα στο Λονδίνο

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από εκείνες τις γυναίκες παράδειγμα σχετικά με το ότι μια γυναίκα από τη στιγμή, που γίνεται μανούλα δεν παύει να έχει ζωή αλλά με ένα σωστό προγραμματισμό μπορεί να νιώθει δημιουργική και γεμάτη. Τα δίδυμα, που έφερε στη ζωή το καλοκαίρι του 2021 έχουν αλλάξει απίστευτα τη ζωή εκείνης και του Σάκη Τανιμανίδη μόνο προς το καλύτερο.

Και αφού έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που τα κράτησαν για πρώτη φορά στη ζωή τους βλέπουμε και τους δύο να θυμούνται ξανά πτυχές από τη ζωή τους, πριν γίνουν γονείς. Τα ταξίδια είτε επαγγελματικά είτε για τα αναψυχής είχαν σημαντικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους και πλέον έχουν επανέλθει για τα καλά.

Η ίδια η Χριστίνα έχει δείξει τον τρόπο πως μια μανούλα μπορεί να ταξιδεύει με τα μωρά της και τώρα μας δείχνει στιγμιότυπα από το νέο της ταξίδι στο Λονδίνο, όπου βρέθηκε χωρίς τα μωρά και τον Σάκη αλλά πήγε εκεί για να βρει την αδερφή της.

Το ταξίδι της Χριστίνας Μπόμπα στο Λονδίνο

Η απάντηση της Μπόμπα σε πικρόχολα σχόλια για τα ταξίδια χωρίς τα δίδυμα

Σε οικογενειακό ταξίδι που είχαν σχεδιάσει εδώ και καιρό βρίσκονται η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Συγκεκριμένα το ζευγάρι έχει ταξιδέψει στην Ρώμη με τα αδέρφια του Σάκη και την νύφη του. Ωστόσο δεν πήραν μαζί τους τις δύο δίδυμες κόρες τους, γεγονός που έφερε αντιδράσεις στα social media.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το ταξίδι της στην Ρώμη, όπου βέβαια κάτω από την ανάρτηση δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια για την απόφασή της να ταξιδέψει χωρίς τις κόρες της. (Δείτε εδώ τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε).

Όμως η influencer τα έχει βρει με τον εαυτό της και με την οικογένεια της και μπορεί να απολαμβάνει, χωρίς εμμονές και ενοχές τα ταξίδια με τους αγαπημένους της. Για αυτό και απάντησε σε όλα τα σχόλια με ένα Instagram Story.

«Μανούλες παρακαλώ μην έχετε τύψεις να περνάτε χρόνο για εσάς! Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν!», έγραψε.

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα