Ξεκίνησε χωρίς την Καινούργιου το Super Κατερίνα - Η αδιαθεσία και η κατάσταση της υγείας της

Η ανακοίνωση των συνεργατών της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεκίνησε χωρίς την Καινούργιου το Super Κατερίνα - Η αδιαθεσία και η κατάσταση της υγείας της

Δευτέρα 16/5 σήμερα και η εκπομπή Super Κατερίνα έκανε έναρξη χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου. Στο πλατό υπήρξε αμηχανία ανάμεσα στους συνεργάτες της που ανακοίνωσαν πως η παρουσιάστρια θα είναι πολύ σύντομα κοντά τους.

Το γεγονός πως δεν υπήρχε ενημέρωση για το ποιος θα πάρει τη σκυτάλη της παρουσίασης μέχρι να μπει στο πλατό η Κατερίνα, υπήρξε περισσότερη αμηχανία.

Ωστόσο, τελικά το λόγο πήρε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου η οποία έβγαλε στον αέρα τη δημοσιογράφο από τα δικαστήρια που βρίσκεται για να μεταφέρει όλο το κλίμα από τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Λίγα λεπτά αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε στο πλατό, τους καλημέρισε όλους, ενώ αποκάλυψε πως άργησε να βγει στην εκπομπή λόγω μιας αδιαθεσίας που είχε, ωστόσο τώρα είναι καλά.

Η έναρξη του Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων

Όπως παρακολουθήσαμε στην 9/02 εκπομπή της «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου έφυγε εσπευσμένα καθώς έπρεπε να συνεχίσει την διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων καθώς έχει μιλήσει δημόσια πως θα ήθελε να γίνει μανούλα στο μέλλον.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης 10/02 η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί on air για το συγκεκριμένα γεγονός καθώς αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε τη διαδικασία, ενώ από την άλλη ανέφερε και εντολή που της έδωσε ο γιατρός της.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν κλείνει τα 37 χρόνια, έκανε αυτό το δώρο στον εαυτό της και αρκετές φορές έχει μιλήσει για το γεγονός με τους τηλεθεατές.

«Δεν κάνει να τρώω πολλή ζάχαρη και αλάτι τις τελευταίες ημέρες γιατί ξεκίνησα τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης. Παίρνω τις ορμόνες καθημερινά, συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη. Όπως καταλαβαίνετε αυτές επηρεάζουν. Οπότε προσέχω λίγο το αλάτι και τη ζάχαρη για την κατακράτηση.

Μου λέει ο γιατρός ότι γενικότερα θέλει να έχεις καλή διάθεση και να μην συγχύζεσαι. Όλα λάθος! Κάνεις τις ενέσεις περίπου 14 ημέρες και μετά μπαίνεις στη διαδικασία. Οι γιατροί συνιστούν να το κάνεις μέχρι τα 35. Θα τα πω αναλυτικά».