«Έχουμε παντρευτεί 3 φορές, με 3 διαφορετικά...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Σάσα Μπάστα για το γάμο της

«Έχω μετακομίσει λόγω θαυμαστή!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχουμε παντρευτεί 3 φορές, με 3 διαφορετικά...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Σάσα Μπάστα για το γάμο της

Το πρωί της Δευτέρας 16/5, η Σάσα Μπάστα έδωσε μία πολύ αποκαλυπτική και όμορφη συνέντευξη στην κάμερα του Mega Καλημέρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που πρόσφατα μίλησε για την κόρη της και τις απίστευτες ικανότητες της, αναφέρθηκε στα κακεντρεχή σχόλια που πιθανόν να ακούσει, στον λόγο που παντρεύτηκε 3 φορές τον σύζυγο της αλλά και στο θαύμα που βίωσε με τον αδελφό της.

Όσα ανέφερε η Σάσα Μπάστα

«Με την κόρη μου το κυνηγητό είναι μία μορφή γυμναστικής με τόσο τρέξιμο. O λόγος ύπαρξης μου έχει αλλάξει με τον ερχομό της κόρης μου. H κόρη μου είναι ίδια με έμενα, μέχρι το κενό που είχα στα παιδικά μου δόντια είχε. Tώρα ζητάει να βγάζουμε στόρι. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένεια μου, άλλα αυτά δεν τα κανονίζεις», συπλήρωσε μιλώντας για την κόρη της.

«Με τον σύζυγο μου έχουμε παντρευτεί 3 φορές, με 3 διαφορετικά νυφικά. Δεν ήμουν από εκείνες που ονειρεύονταν το νυφικό. Από όταν παντρεύτηκα με φλερτάρουν περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

Για το εάν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση υπογράμμισε: «Έχω μετακομίσει λόγω θαυμαστή, έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου, έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα»!

«Ποτέ δεν σταμάτησαν τα κακεντρεχή σχόλια, άλλα αν σταθείς σε αυτά δεν θα συνεχίζεις. Άστους να λένε, το όνομα σου να λένε σωστά, κάτι κάνεις σωστά αν μιλάνε για εσένα. Αν κάποιοι θεωρούσαν να πάω στη Eurovision, γιατί να μην το κάνω», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει βιώσει θαύμα: «Ο πάππους μου και ο θείος μου είναι παπάδες. Έχουμε βιώσει θαύμα με τον αδελφό μου», αποκάλυψε με συγκίνηση.

«Αν η Αγγελική και ο Γρηγόρης κάνουν παιδί θα...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5 η Σάσα Μπάστα βρέθηκε στο παλτό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» όπου την υποδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Όπως ήταν λογικό η ίδια μίλησε για όλους και για όλα καθώς πριν από λίγο καιρό την είδαμε μέσα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Φάρμα» όπου τόσο η ίδια όσο και οι συμπαίκτες της απασχόλησαν ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την ίδια σχετικά για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη με την Αγγελική Ηλιάδη σε περίπτωση που κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά πως:

«Είναι ακόμα (μαζί). Επίσης να ξέρεις εγώ το έκανα, εγώ θα το πάρω. Εγώ έκανα το κονέ, ωστόσο να ξέρεις είπα όταν κάποια στιγμή κάνω ένα δεύτερο παιδί να ξέρεις έχω κλείσει ήδη νονά όπου είναι η Αγγελική και θέλω να βάλει όλο το λάδι».