«Δεν ξέρω πως του ήρθε» - "Άδειασε" τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη η Ελένη Ράντου

Απάντησε σε όσα είχε πει για εκείνη και τον Γιώργο Κιμούλη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ξέρω πως του ήρθε» -

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, λίγες ημέρες πριν, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους παρουσιαστές, αναφέρθηκε στην Ελένη Ράντου και ένα άγνωστο περιστατικό με τον Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός, ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα του Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 16/5, απάντησε σε αυτή τη δήλωση.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια τόνισε πως τα λεγόμενά του δεν ισχύουν και πως πιθανώς αυτή η φήμη να δημιουργήθηκε μέσα από κάποιο κουτσομπολιό. Έτσι, έκλεισε το θέμα και δεν προχώρησε σε περαιτέρω δηλώσεις.

Η απάντηση της Ελένης Ράντου στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Ελένη Ράντου

«Δεν ξέρω πώς του ήρθε. Δεν ευσταθεί, η μητέρα του Ιάσονα ήταν πολύ φίλη με τη μητέρα του, δεν ξέρω αν αυτό προέκυψε από κάποιο κουτσομπολιό, αλλά δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Γιώργο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Είμαστε σε συζητήσεις...»

Η Ελένη Ράντου ''πιάστηκε'' σε πολύ σύντομες δηλώσεις, ξανά, από την κάμερα του Mega Καλημέρα την Παρασκευή 15/4 και σε ερώτηση για το μέλλον της στην τηλεόραση απάντησε με έναν αινιγματικό προς το θετικό τρόπο. Η ηθοποιός έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της τελευταίας σειράς, που πρωταγωνιστούσε και δεν είχε γίνει κάποια μελλοντική είδηση γνωστή.

Μετά από αυτή την πρόσφατη τοποθέτηση, οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως θα δούμε τη Ράντου ξανά στην τηλεόραση σε ένα κωμικό σίριαλ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

«Είμαστε σε συζητήσεις, δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο» είπε η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου.