Η αντίδραση του Άγγελου Λάτσιου στην φωτογραφία της μητέρας του Ελένης Μενεγάκη με μαγιό

Τι της σχολίασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αντίδραση του Άγγελου Λάτσιου στην φωτογραφία της μητέρας του Ελένης Μενεγάκη με μαγιό

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην Κάρυστο για να περάσει λίγες ημέρες με την μητέρα της Ζέτα και τον πατριό της. Η παρουσιάστρια μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαμά της από βόλτα τους στην παραθαλάσσια κωμόπολη της Εύβοιας.

Λίγες ώρες νωρίτερα ωστόσο, μοιράστηκε και μια φωτογραφία της πάνω από το σκάφος του συζύγου της, Ματέο Παντζόπουλου και αναρωτήθηκε "Θα βούτηξω η θα μείνω στις πόζες;".

Πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι λοιπόν της σχολίασαν την φωτογραφία με ορισμένους να τους απαντούν. Ανάμεσα τους και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος.

Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου στην φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

«Για πόζες σε βλέπω», έγραψε χαρακτηριστικά ο γιος της με την μαμά του να του απαντάει με καρδιές.

Ελένη Μενεγάκη μαγιό σχόλιο Άγγελου Λάτσιου Instagram

Αξίζει 100 χιλιάρικα - Φωτογραφίες από το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Δυο χρόνια τώρα τα tours και οι διακοπές στα ελληνικά νησιά ήταν ξεγραμμένες αφού τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν επέτρεπαν πολλές ελευθερίες. Ωστόσο, φέτος, όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουμε ακόμα πιο κοντά στην κανονικότητα και η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει από τώρα να φροντίζει ώστε το σκάφος που έχει μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο να είναι έτοιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή για να ταξιδέψει.

Τώρα που ο καιρός ανοίγει, η παρουσιάστρια ξεκινά τις μικρές και κοντινές εξορμήσεις. Ήδη έφυγε για το τετραήμερο του Πάσχα στην Άνδρο και γύρισε κατράμι (δείτε την εδώ πόσο μαύρισε).

Το σκάφος είναι τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design -το καμάρι της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion- αξίας περίπου 100.000 ευρώ...

σκάφος Ελένης Μενεγάκη

σκάφος Ελένης Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος