Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

«Για να πας στη Σίσσυ άδεια πήρες;» - Έμειναν "κάγκελο" με την ατάκα της Καινούργιου στον Μικρούτσικο

Το επικό σχόλιο της παρουσιάστριας

«Για να πας στη Σίσσυ άδεια πήρες;» - Έμειναν
News 16.05.2022 13:49
Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Δευτέρας 16/5 και μετά την αδιαθεσία της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια με αρκετά ευχάριστη διάθεση θέλησε να "πειράξει" λίγο το συνεργάτη της Ανδρέα Μικρούτσικο, με τον οποίο έχουν μία τρομερά γερή και αγαπημένη φιλική σχέση και εκτιμούν βαθύτατα ο ένας τον άλλο.

Η επική ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου λίγο πριν το διάλειμμα

Τις καλύτερες σχέσεις έχουν και το αποδεικνύουν τα επικά πειράγματα που κάνει ο ένας στον άλλον, έτσι και σήμερα λίγο πριν από ένα διαφημιστικό διάλειμμα η Κατερίνα "πείραξε" τον Ανδρέα για την εμφάνισή του στο πρωινό της Σίσσυς Χρηστίδου (ο λόγος που του είπε αυτή την ατάκα).

Έμειναν 'κάγκελο' με την ατάκα της Καινούργιου στον Μικρούτσικο

«Για να πας στη Σίσσυ άδεια πήρες για να πας;» του είπε για να λάβει την εξίσου επική απάντηση: «Mου την έχουν στείλει με φαξ».

8 χρόνια μικρότερος και επιχειρηματίας - Ο σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου πριν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει κατά καιρούς απασχολήσει τη showbiz με τις σχέσεις της, με την ίδια τώρα να είναι ελεύθερη και ωραία, χωρίζοντας από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, περνώντας πριν από εκείνον μια σύντομη περιπέτεια.

Η ίδια είχε... πιαστεί στον φακό του γνωστού περιοδικού χέρι χέρι με έναν γοητευτικό επιχειρηματία, με τον οποίο συνήψε σχέση το καλοκαίρι του 2018. Είχε προέλθει, και τότε, από αρκετό χρονικό διάστημα δίχως σχέση.

Οι δυο τους, βέβαια, πέρασαν μαζί μερικούς μόλις μήνες, με την παρουσιάστρια τότε να πραγματοποιεί συνεχώς ταξίδια για να τον βλέπει, καθώς λόγω της εργασίας του είχε έδρα κυρίως το Λονδίνο και το Λουξεμβούργο. Η σχέση τους έλαβε τέλος τον Ιανουάριο του 2019, με τους δυο τους να διαγράφουν κοινές τους φωτογραφίες.

Ο λόγος για τον... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τράβηξε όλα τα βλέμματα - Το φόρεμα της Καινούργιου με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια που κέντρισε το ενδιαφέρον

Δίνει σημασία στο πρωινό ώστε να αποφεύγει τα... - Η διατροφή της Κατερίνας Καινούργιου για σμιλεμένο κορμί

Share