Μαρία Φιλίππου: Θα συνεχίσει και του χρόνου στην Γη της Ελιάς; Η απάντησή της στον αέρα της ΕΡΤ

«Νιώθω ευτυχής γιατί θέλω ωραίες συνεργασίες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Φιλίππου: Θα συνεχίσει και του χρόνου στην Γη της Ελιάς; Η απάντησή της στον αέρα της ΕΡΤ

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Φιλίππου το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5 και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο διαζύγιό της και τον τρόπο που το αντιμετώπισε αλλά αποκάλυψε κι αν θα τη δούμε στην επόμενη σεζόν της Γης της Ελιάς.

Θα δούμε του χρόνου την Μαρία Φιλίππου στην Γη της Ελιάς;

«Ήμουν φιλοξενούμενη και πέρασα καταπληκτικά. Όταν δουλεύεις με τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου δημιουργούν έναν κλίμα για να μπορέσεις να λειτουργήσεις όσο καλύτερα μπορείς.

Νιώθω ευτυχής γιατί θέλω ωραίες συνεργασίες. Δεν το ξέρω ακόμα αν ο ρόλος μου τελείωσε. Για αυτή τη χρονιά τελείωσε» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

"Με όσα ακούσαμε αρρωστήσαμε! Περπάταγα και μίλαγα μόνη μου"

Καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/10) η Μαρία Φιλίππου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς», αλλά και για το κίνημα metoo.

«Χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή μου στη Γη της Ελιάς. Η μυθοπλασία γυρνάει στη ρίζα. Έχω την τύχη να δουλεύω στη σειρά με υπέροχους ηθοποιούς και ανθρώπους που εκτιμώ. Η Μέλπω είναι ένας κόντρα ρόλος. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ μια μάνα να αφήνει το παιδί της. Είναι για μένα αδιανόητο. Για να παίξω τον ρόλο πρέπει να τη δικαιολογήσω αλλιώς δεν θα μπορούσα.

Το θέατρο ξεκαθάρισε τη θέση του. Πήρε θέση. Εγώ δεν το έκανα γιατί ντρεπόμουν να το κάνω. Οι υποθέσεις έχουν πάει στη δικαιοσύνη και πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Εμείς ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας. Είπαμε τι γίνεται. Όμως δεν πρέπει και οι άλλοι κλάδοι να το κάνουν;»

Το θέατρο δεν είναι αυτό. Είναι κάτι πολύ όμορφο, είναι φως, είναι μαγεία και δεν θέλω να μπλέκουμε τα πράγματα. Είπαμε και λέμε ακόμα. Ακόμα γίνονται καταγγελίες. Τα μίντια που έχουν δύναμη πρέπει να φωτίσουν την ωραία πλευρά του θεάτρου. Με όσα ακούσαμε αρρωστήσαμε. Περπάταγα και μίλαγα μόνη μου. Πάντα ξέραμε για τέτοια περιστατικά».