Παιχνιδιάρικα πρωινά - Οι νέες φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα με τις κορούλες της

Οι μικρές όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνουν

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Παιχνιδιάρικα πρωινά - Οι νέες φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα με τις κορούλες της

Η Χριστίνα Μπόμπα, παρά το γεγονός ότι έγινε μανούλα και πλέον έχει ακόμα πιο φορτωμένο πρόγραμμα, καταφέρνει να παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και να δημοσιεύει πολύ όμορφες φωτογραφίες που ποζάρουν με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη συνήθως αλλά και με τις κόρες τους.

Η γνωστή influencer είναι από εκείνες τις γυναίκες παράδειγμα, που αποδεικνύουν πως μια γυναίκα που γίνεται μανούλα δεν παύει να έχει ζωή με ένα σωστό προγραμματισμό. Τα δίδυμα, που έφερε στη ζωή το καλοκαίρι του 2021 έχουν αλλάξει απίστευτα τη ζωή εκείνης και του Σάκη Τανιμανίδη μόνο προς το καλύτερο. Η ίδια βέβαια δεν παύει να ταξιδεύει, κάτι που αγαπά πολύ, όπως είδαμε πρόσφατα στιγμιότυπα στο Instagram από το τελευταίο της ταξίδι στο Λονδίνο.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα μετά το ταξίδι στο Λονδίνο

Η Χριστίνα Μπόμπα άφησε για λίγο μόνους τους τον μπαμπά Σάκη Τανιμανίδη με τις κόρες τους – Αριάνα και Φιλίππα αλλά γρήγορα επέστρεψε κοντά τους. Μάλιστα, μοιράστηκε και δύο στιγμιότυπα με τους ακολούθους της στο Instagram από τα πρωινά παιχνίδια με την Αριάνα και την Φιλίππα.

παιχνιδια με τις κορες της

παιχνιδια με τις κορες της

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα σε όλα τα πικρόχολα σχόλια για την απόφασή της να ταξιδέψει χωρίς τις κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το ταξίδι της στην Ρώμη, όπου βέβαια κάτω από την ανάρτηση δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια για την απόφασή της να ταξιδέψει χωρίς τις κόρες της. (Δείτε εδώ τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε).

Όμως η influencer τα έχει βρει με τον εαυτό της και με την οικογένεια της και μπορεί να απολαμβάνει, χωρίς εμμονές και ενοχές τα ταξίδια με τους αγαπημένους της. Για αυτό και απάντησε σε όλα τα σχόλια με ένα Instagram Story.

«Μανούλες παρακαλώ μην έχετε τύψεις να περνάτε χρόνο για εσάς! Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν!», έγραψε.

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα