«Μου την έπεσε προκειμένου να...» - Το απίστευτο περιστατικό της Άννας Ανδριανού σε νοσοκομείο

Ενώ είχε την μητέρα της άρρωστη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μου την έπεσε προκειμένου να...» - Το απίστευτο περιστατικό της Άννας Ανδριανού σε νοσοκομείο

Στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε η Άννα Ανδριανού. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εξουσιαστικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά κι ένα περιστατικό που της είχε τύχει σε νοσοκομείο την ώρα μάλιστα που ήταν άρρωστη η μητέρα της.

Όσα αποκάλυψε η Άννα Ανδριανού

«Ο πατέρας μου μού έμαθε να μη μασάω σε όποια μορφή εξουσίας. Δεν μου έτυχε καθόλου γιατί δεν ήμουν ενδοτική κι αυτό φαινόταν πάντα. Όταν έχεις φόβο είτε για τον εαυτό σου είτε για τη συμπεριφορά σου είτε για τη συμπεριφορά του άλλου, ελκύεις κατά κάποιο τρόπο αυτές τις συμπεριφορές. Ο σαδιστής έλκεται από ένα φοβισμένο άνθρωπο» είπε η Άννα Ανδριανού.

«Μου έχει τύχει όμως να βρεθώ σε ένα μεγάλο νοσοκομείο με τη μητέρα μου που ήταν άρρωστη κι είχε πολύ μεγάλη ανάγκη κι ο γιατρός να μου την «πέσει» προκειμένου να την κάνει καλά» σημείωσε η Άννα Ανδριανού.

«Η υιοθεσία με ενδιέφερε περισσότερο από το να κάνω παιδί»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (3/12) η Άννα Ανδριανού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη της επιθυμία να υιοθετήσει ένα παιδί καθώς και στον ξαφνικό χαμό του αδερφού της.

«Με τον πατέρα μου είχα μία ιδιαίτερη σχέση και ήταν τα πάντα για μένα. Ο σύζυγός μου έχει το εξαιρετικό ήθος του πατέρα μου και ξέρει να αγαπάει. Ο σύζυγός μου με έμαθε να αγαπάω, παρότι είχα κι άλλο γάμο πριν.

Με τον Γιάννη Βούρο είμαστε σαν αδέρφια. Τον αγαπώ πολύ, έχουμε πλήρη συνείδηση πως ό ένας διαμόρφωσε τον άλλον. Ο Γιάννης ήταν πολύ κοντά μου όταν έχασα τη μητέρα μου. Η υιοθεσία με ενδιέφερε περισσότερο από το να κάνω παιδί. Έχω διάφορες κόρες. Έχουν τη μαμά τους και την οικογένειά τους. Πάντα υπάρχει ανάγκη μίας δεύτερης μαμάς.

Είχα ζήσει πολλά περιστατικά με την Μαλβίνα. Ήμασταν φίλες πολλά χρόνια. Γιορτάζαμε μαζί τη μέρα των γενεθλίων μας και πολλές φορές που της έλεγα τα δικά μου, μου έλεγε “μην στενοχωριέσαι”.

Κάποια στιγμή όταν αρρώστησε δεν μου το είχε πει και όταν το μαθαίνω, την παίρνω τηλέφωνο και της λέω “είναι δυνατόν; και δεν μου το είπες;”. Η Μαλβίνα μου είπε “πως να στο πω και να σε κάνω να ανησυχήσεις;”», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Ανδριανού.