Δε βγάζει τα μαύρα από πάνω της - Η Άντζελα Γκερέκου χαμογελά ξανά μετά τον θάνατο του Βοσκόπουλου

Σε κοινωνική έξοδο μετά από καιρό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δε βγάζει τα μαύρα από πάνω της - Η  Άντζελα Γκερέκου χαμογελά ξανά μετά τον θάνατο του Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου έχει περάσει μια δύσκολη χρονιά μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Τόλη Βοσκόπουλου μιας και το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και μαζί μέχρι και την τελευταία στιγμή του ηθοποιού. Η ηθοποιός μπορεί να ήταν προετοιμασμένη για τον αποχαιρετισμό, σε κάθε περίπτωση όμως βιώνει το πένθος κανονικά.

Τα μαύρα ρούχα και πιο μοναχικές εμφανίσεις είναι κάτι που συνήθιζε μετά τον θάνατο του άντρα της, καθώς δεν ήταν ακόμα σε θέση να γυρίσει πλήρως, στην παλιά της ζωή. Ο καιρός όμως που περνάει είναι γιατρός και σίγουρα είναι πολύ νέα για να κλειστεί μέσα.

Έτσι λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Γκερέκου τη Δευτέρα 16/5 σε μια δημόσια, κοινωνική εμφάνιση σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστείων, να χαμογελά ξανά χωρίς ωστόσο να βγάζει τα μαύρα από πάνω της.

Σε έξοδο με μαύρα ρούχα η Άνζτελα Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου

«Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στο θέμα της υιοθεσίας και στο πώς αντιμετώπισε την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου όσο όμως και στο ελληνικό MeToo.

«Μάνα είναι κάθε γυναίκα που έχει απεριόριστη ανάγκη για προσφορά σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Θα σας πω κάτι, το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά. Μετά την κόρη μου ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και είχα έρθει και σχετικά κοντά. Πάντα ονειρευόμουν, από μικρή, ότι θα έχω τα δικά μου βιολογικά παιδιά και πολλά υιοθετημένα. Σίγουρα χρειάζονται λιγότερα γραφειοκρατικά εμπόδια στο θέμα της υιοθεσίας για να μην αναγκάζονται γονείς που δεν έχουν καν παιδάκι να περιμένουν ίσως και χρόνια.

Η δημιουργική απασχόλησή μου ως πρόεδρος του ΕΟΤ αλλά και με την τέχνη με βοήθησε με την απώλεια του Τόλη.

Λίγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει κακοποίηση από περιβάλλονται εργασιακά, οικογενειακά ή φιλικά. Όλα πρέπει να βγουν στο φως και όπου χρειάζεται να τιμωρούνται τέτοιες πράξεις όπως τους αξίζει. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν προβαίνεις σε πράξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση είτε κακοποιούν άλλους ανθρώπους».

Για τη βράβευση του Τόλη Βοσκόπουλου από τα Grammy είπε: «Έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος βραβεύτηκε στα Grammy; Ίσως δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας».