Πρώην παίκτριες Survivor τα ''έσπασαν'' στην πρεμιέρα του Φέρρη με τη Λιόλιου

Της κοιτούσαν όλοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρώην παίκτριες Survivor τα ''έσπασαν'' στην πρεμιέρα του Φέρρη με τη Λιόλιου

Τα νυχτερινά σχήματα στην Αθήνα δεν σταματούν μιας και βλέπουμε νέα ονόματα να κάνουν πρεμιέρα, όπως η λαμπερή έναρξη που έκανε ο Θοδωρής Φέρρης με την Κατερίνα Λιόλιου στο Romeo. Οι τραγουδιστές έδωσαν όπως πάντα τον καλύτερο του εαυτό και κάτω από τη σκηνή βρέθηκαν γνωστά ονόματα να τους αποθεώνουν.

Σε ανεβασμένη διάθεση ήταν το Σάββατο 14/5 στο μαγαζί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την Σόφη Πασχάλη, οι οποίες διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Οι δύο τους είναι πολύ καλές φίλες από το Survivor και εξακολουθούν να κρατούν επαφές. Τη Βαλαβάνη λίγο πολύ τη βλέπουμε τη Σόφη όμως την είχαμε χάσει λίγο, αλλά τελευταία φαίνεται πως έχει αρχίσει κατά πολύ τις δημόσιες και λαμπερές εμφανίσεις.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σόφη Πασχάλη τα έσπασαν στα μπουζούκια

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Φέρρη όταν ξεκινούσε την καριέρα του

Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την εμπειρία του στο χώρο της μουσικής αλλά και για το ξεκίνημα του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το καινούριο του τραγούδι με την υπογραφή του Νίνο, «Παρασκευή» αλλά και για τη συμμετοχή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο βίντεο κλιπ.

Τέλος απάντησε στις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Ιλένια Γουίλιαμς λέγοντας «Το σκέφτηκα ότι θα με ρωτήσουν. Δεν ξέρω πώς να το χειριστώ αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτάνε αν έχουμε σχέση».

Ενώ δεν δίστασε να πει πως όταν πρωτοεμφανίστηκε αγχωνόταν για το τι θα γραφτεί στα περιοδικά για τον ίδιος αλλά και τις σχέσεις του. «Όταν ξεκίνησα το τραγούδι τα περιοδικό έβγαιναν Τρίτη. Πήγαινα στην Ομόνοια στις 4-5 το πρωί και περίμενα να βγουν τα περιοδικά και όταν έβλεπα ότι δεν ήμουν πουθενά κοιμόμουν ήσυχος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

θοδωρής φέρρης