Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου μετά από την περιπέτεια με την υγεία της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου μετά από την περιπέτεια με την υγεία της

Το τελευταίο διάστημα η Μαίρη Χρονοπούλου αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, κάτι που φαίνεται πλέον να ανήκει στο παρελθόν. (δείτε εδώ τι πραγματικά συνέβη)

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός το βράδυ της Δευτέρας (16/5) βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του Στέφανου Κορκολή με την Σοφία Μανουσάκη και τον Πάνο Μουζουράκη. Μεταξύ άλλων, η κάμερα του YouWeekly.gr βρέθηκε επίσης εκεί όπου απαθανάτισε αποκλειστικές φωτογραφίες της.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαίρης Χρονοπούλου

Αποκλειστική φωτογραφία Μαίρης Χρονοπούλου

Μαίρη Χρονοπούλου

Μαίρη Χρονοπούλου

«Με πολύ αγώνα σηκώθηκα...» - Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου

Την σπουδαία ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, υποδέχτηκε εχθές Πέμπτη 25/3 στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω, ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η ηθοποιός σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις μίλησε έξω από τα «δόντια» για όλους και για όλα, αναφέρθηκε στη ζωή της και τις μεγάλες επιτυχίες της στο θέατρο, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει.

Η Μαίρη Χρονοπούλου αποκαλύπτει για τη ζωή της και συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της

Η κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε για τις μεγάλες της επιτυχίες στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση αλλά και για το σοβαρό τροχαίο που την ανάγκασε να μείνει εκτός χώρου για μεγάλο διάστημα

«Με πολύ αγώνα σηκώθηκα, με καλό φυσικοθεραπευτή, με πλησίασε πολύ ανθρώπινα και ζεστά και με ξανά έμαθε να γελάω, να στέκομαι όρθια και να περπατάω».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πολύ μου είπαν ότι έκανα άσχημα να δώσω την φωτογραφία μου που είμαι χοντρή και παράλυτη, δεν νομίζω ότι έκανα άσχημα, ήταν ένα καλό μήνυμα».