''Έσκασαν'' τα ευχάριστα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Θα κάνει ''χαμό'' το καλοκαίρι

Το ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Έσκασαν'' τα ευχάριστα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Θα κάνει ''χαμό'' το καλοκαίρι

O Γιώργος Μαζωνάκης είναι μια αξεπέραστη καλλιτεχνική φύση και συνέχεια μας ενημερώνει για τα νέα του σχέδια, με αυτά να μην έχουν σταματημό. Είναι γεγονός πως ψάχνεται συνεχώς και πότε δεν επαναπαύεται στην επιτυχία, που μέχρι τώρα έχει κάνει.

Μετά την ανακοίνωση για τη συμμετοχή του σε ξένη ταινία, με μία ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ετοιμάζεται να κάνει μια ανατρεπτική συνεργασία μέσα στο καλοκαίρι. Τα ευχάριστα αφορούν στο τραγούδι, που θα βγάλει με τον διεθνούς φήμη ράπερ, Arash καθώς θα πουν μαζί ένα κομμάτι σε ελληνικούς και ξένους στοίχους, με τίτλο Boro - Boro, και σίγουρα θα κάνει χαμό σε όλα τα μαγαζιά τους επόμενους μήνες.

Η συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Αrash

«Φίλος εστίν άλλος εγώ… Arash thank you. On set with my friend & superstar Arash @arashmusic for our new music video «Τώρα τώρα» (Boro boro)».

"Από μικρό παιδί είμαι κοντά στην Εκκλησία, μου δίνει δύναμη"

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης το βράδυ της Πέμπτης 18/3 όντας καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Tik Talk.

Πρώτα από όλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για το πώς διαχειρίζεται ως τώρα τη συνθήκη της καραντίνας τονίζοντας πως δεν άφησε να τον καθηλώσει ο τρόμος, όπως άλλοι που έχουν μετατρέψει τον φόβο σε ανεξέλεγκτη φοβία.

Σχετικά με το μεγάλο θέμα των ημερών και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος ανέφερε:

«Εγώ είμαι στον χώρο 30 χρόνια και πέρασα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Μην κοιτάς πως είναι τώρα με την τηλεόραση που μιλάνε όλοι. Για να μπεις σε ένα σχήμα έπρεπε να έχεις guts. Είναι σίγουρο ότι όλα αυτά είναι κατακριτέα. Μην γίνεται ένας χαμός και δεν βγάζουμε άκρη όμως».

«Μεγάλωσα σε μία εργατική φάση καριέρας, Δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. Είμαι άνθρωπος με μοναχική ζωή, δεν είμαι άνθρωπος με το ανοιχτό περιβάλλον οπότε πώς να ξέρω πράγματα;» δήλωσε για το αν έφτασαν ποτέ στα αυτιά του αντίστοιχες περιπτώσεις στον χώρο της νύχτας.

Στη συνέχεια, πέρασε στις δύσκολες, οικονομικές συγκυρίες που αντιμετώπισε. Τίποτα όμως δεν στάθηκε ικανό να τον ανακόψει από το όνειρό του που ήταν να γίνει τραγουδιστής. Το έπλαθε και το φανταζόταν άλλωστε από την ηλικία των πέντε μόλις χρόνων ενώ στο δημοτικό μάλιστα είχε φτάσει σε σημείο να μοιράζει αυτόγραφα στους συμμαθητές του.

Σύμμαχός του σε κάθε βήμα της ζωής του με την πρώτη ευκαιρία υπογραμμίζει πως ήταν ο Χριστός και η βαθιά του πίστη. Σε αυτά αποδίδει και το πώς με τα όσα έζησε δεν «παρανόησε και δεν έχασε τα μυαλά του».

Όταν άκουσε τη μητέρα του να μιλά για εκείνον, για το πάθος που είχε από μικρό παιδί στη μουσική, τότε που τραγούδαγε μία σταλιά άνθρωπος Στέλιο Καζαντζίδη, συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά του για τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο.

Η μοίρα ήταν σίγουρα με το μέρος του όταν τον ανακάλυψαν στην Πάτρα και δεν άργησε να φτάσει η στιγμή που θα δημιουργούσε τον πρώτο του δίσκο, τον οποίο θα ακολουθούσε μία ολόκληρη καριέρα «χρυσών» επιτυχιών και καταξίωσης.