«Το κλίμα μεταξύ μας ήταν...» - Οι σχέσεις του Μπιμπίλα με την Νίνου κατά τη δίκη του Φιλιππίδη

«Είχαμε οικογενειακή σχέση...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το κλίμα μεταξύ μας ήταν...» - Οι σχέσεις του Μπιμπίλα με την Νίνου κατά τη δίκη του Φιλιππίδη

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκεται σε εκκρεμότητα αφού δεν έχουν καταθέσει ακόμα όλοι οι μάρτυρες, που εμπλέκονται στην υπόθεση και μπορούν να τη διαφωτίσουν με τις καταθέσεις τους. Όσο ο ηθοποιός μεταφέρεται από τη φυλακή στη δικαστική αίθουσα, βλέπουμε πάντα να έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Γενικά είναι γνωστό, πως το ζευγάρι πριν έρθει αντιμέτωπο με όλη αυτή τη δικαστική διαμάχη, είχε πολύ καλές και φιλικές σχέσεις με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ βρέθηκε την Τετάρτη 18/5 στο Super Κατερίνα και δήλωσε πως επειδή είναι και εκείνος μάρτυρας υπεράσπισης υπέρ των γυναικών, όσο και να του είναι δύσκολο, έχει διακόψει προς το παρόν τις πολλές επαφές με την Ελπίδα.

Η δήλωση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Ελπίδα Νίνου

«Το τελευταίο διάστημα δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί της, αποφεύγω επειδή είμαστε και οι δύο μάρτυρες στη δίκη. Χθες ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Επειδή είναι και η Ελπίδα άνθρωπος της ζωής μου και έχουμε ζήσει μαζί στιγμές οικογενειακές, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά, θα μιλήσω στο δικαστήριο μόνο. Το κλίμα μεταξύ μας ήταν σχεδόν καλό. Εμένα με έβαλαν μάρτυρα υπεράσπισης χωρίς να ερωτηθώ.

Η Ελπίδα Νίνου είναι ένας άνθρωπος που έχει αφήσει τα σημάδια του μέσα μου. Είχαμε οικογενειακή σχέση και αυτή τη στιγμή έχει σπάσει η σχέση αυτή γιατί είμαστε μάρτυρες σε μία δίκη μεγάλων εντάσεων».

Η αντίδραση της Ελπίδας Νίνου στα διαλείμματα της δίκης του Φιλιππίδη

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και χθες 17/5 μάλιστα κατέθεσε η δεύτερη καταγγέλλουσα, η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού το 2010 (διαβάστε εδώ την συγκλονιστική κατάθεσή της).

Η Ελπίδα Νίνου από την πρώτη κιόλας στιγμή δεν έχει σταματήσει να στηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν φεύγει από το στο πλευρό του. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Ζηρδέλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η σύζυγος του δεν συζητά με κανέναν, είναι προσηλωμένη στη διαδικασία και διακριτικά και ψύχραιμα ακούει όλες τις μαρτυρίες.

Η ίδια παραμένει ψύχραιμη, ήρεμη και ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις από τους δικηγόρους και στα διαλείμματα πλησιάζει με τον γιο της τον Πέτρο Φιλιππίδη.