Super Κατερίνα: Απίστευτη ένταση ανάμεσα στην Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Κώστα Γιαννόπουλο για το Χαμόγελο του Παιδιού

Τι συνέβη;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Απίστευτη ένταση ανάμεσα στην Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Κώστα Γιαννόπουλο για το Χαμόγελο του Παιδιού

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις δομές του Χαμόγελο του Παιδιού, το πρωί της Τετάρτης 18/5 στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Κώστα Γιαννόπουλο όσον αφορά το ζήτημα αυτό.

Ο έντονος διάλογος Μιχαηλίδου - Γιαννόπουλου

Η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου τόνισε πως δεν πρόκειται να κλείσει καμία δομή, ωστόσο, σε τηλεφωνική σύνδεση ο ιδρυτής του οργανισμού εμφανίστηκε ενάντιος με το νέο νομοσχέδιο που «φοράει» εποπτεία σε ιδιωτικές δομές.

«Πάρθηκε απόφαση που κρίθηκε αντισυνταγματική από το δικαστήριο να αλλάζει η υπουργός διοικητικά συμβούλια. Εάν αυτό παραμείνει, ο κάθε υπουργός θα μπορεί να επεμβαίνει και να επιβάλλει πρόστιμα και φυλακίσεις» είπε χαρακτηριστικά.

«Η κ. Μιχαηλίδου υπαινίσσεται ότι δεν έχουμε κανόνες. Δεν μπορεί η υπουργός να αποφασίσει και να διατάζει τι θα αλλάζει» πρόσθεσε εκνευρισμένος ο ιδρυτής της δομής με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να δράσει σαν πυροσβέστης.

Με τη σειρά της η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε ότι μέλημά της είναι η προστασία των παιδιών και ότι το μόνο που προσπαθεί είναι η διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών για εκείνα.

«Θα μας βρει όλους απέναντι...» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Πάνο Καμμένο

Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει μια δυσάρεστη είδηση κοινωνικού περιεχομένου και αφορά στο μέλλον του ''Χαμόγελου του Παιδιού'', καθώς επιδιώκεται το κλείσιμο σπιτιών ημερήσιας φροντίδας αλλά και μόνιμης διαβίωσης που υπαγορεύει η Υπουργική Απόφαση αναφορικά με τις προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας υφιστάμενων και νέων ΜοΠΠ.

Στην προσπάθεια του προέδρου Κώστα Γιαννόπουλου να ανατρέψει την κατάσταση, ο Πάνος Καμμένος έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μιας και συνηθίζει να ξεσπά με αυτόν τον τρόπο όταν δεν συντάσσεται με κάτι που συμβαίνει και ειδικά όταν αυτό έχει αποτύπωμα στην κοινωνία.

«Όποιος η όποια τολμήσει να κλείσει το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» θα μας βρει ΟΛΟΥΣ απέναντι …», έγραψε ο Πάνος Καμμένος.