Johnny Depp: Οι αγκαλιές με την δικηγόρο του μετά την δίκη - Βίντεο ντοκουμέντο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Johnny Depp: Οι αγκαλιές με την δικηγόρο του μετά την δίκη - Βίντεο ντοκουμέντο

Μία από τις συνεχόμενες δίκες για την διαμάχη ανάμεσα στην Amber Heard και τον Johnny Depp ολοκληρώθηκε την Τρίτη 17/5 με την αντεξέταση της πρώτης από τους συνηγόρους του δεύτερου. Η Camille Vasquez είναι μία από τις δικηγόρους του ηθοποιού, με την οποία έχει μεγάλη οικειότητα, και ήταν αυτή που είχε αναλάβει με τις ερωτήσεις της να πιέσει την ηθοποιό για όσα ισχυρίζεται ότι συνέβησαν σχετικά με την κακοποίησή της.

Επί δύο μέρες πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες ενστάσεις της δικηγόρου του Johnny Depp στις ερωτήσεις που έθετε η συνήγορος της Amber, στην εντολέα της, σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της δίκης.

Η γραμμή υπεράσπισης της ηθοποιού προσπαθούσε απεγνωσμένα να αναδιατυπώσει τις ερωτήσεις της που διέκοπτε η Vasquez. «Προσπαθώ... προσπαθώ...» έλεγε ξεφυσώντας, ενώ η δικαστής έκανε δεκτές τις ενστάσεις της νεαρής δικηγόρου τη μία μετά την άλλη.

Η αγκαλιά του Johnny Depp και της συνηγόρου του

Αφού ολοκληρώθηκε η κατάθεση, η ικανοποίηση της συνηγόρου του Johnny Depp ήταν εμφανής και έσπευσε να αγκαλιάσει τον επικεφαλή δικηγόρο της υπόθεσης, αλλά και τον ίδιο τον ηθοποιό και, μάλιστα, δύο φορές.

Γιατί δε ρίχνει ούτε βλέμμα ο ηθοποιός στην πρώην σύζυγό του κατά τη διάρκεια της δίκης

Η πολυσυζητημένη δίκη μεταξύ του πρώην ζευγαριού Johnny Depp και Amber Heard έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις για τους δύο ηθοποιούς (δείτε εδώ τι έχασε η Heard). Ειδικά για την Heard, ο κόσμος, έχει ξεσηκωθεί και πολλοί είναι αυτοί που την χλευάζουν και την κατακρίνουν για την συμπεριφορά της.

Αυτή την εβδομάδα συνεχίζει την κατάθεσή της, εναντίον του Johnny Depp, ισχυριζόμενη πως έπεσε θύμα κακοποίησης από τον ηθοποιό. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που της τέθηκαν από τη δικηγόρο του, Camille Vasquez, η μία αφορούσε τη στάση της στο δικαστήριο, αλλά και την οπτική επαφή που αποφεύγει να έχει μαζί της ο πρώην σύζυγός της. Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη δίκη, η οποία μεταδίδεται σε live streaming, το έχουν παρατηρήσει.

«Ξέρετε γιατί ακριβώς ο κύριος Depp δεν σας ανταποδίδει το βλέμμα του, έτσι;», ρώτησε στη συνέχεια η δικηγόρος με την ηθοποιό να απαντά: «Ξέρω».

Κι ενώ όλοι αναρωτιούνταν τι εννοούν με τα λεγόμενά τους οι δύο γυναίκες, η δικηγόρος ανέφερε: «Είχε υποσχεθεί ότι δεν θα δείτε ποτέ ξανά τα μάτια του. Είναι αλήθεια;». Η σιγουριά που έδειχνε μέχρι εκείνη τη στιγμή η Amber Heard εξαφανίστηκε αμέσως, από το πρόσωπό της και τότε, απάντησε: «Δεν θυμάμαι αν το είπε όντως αυτό».

Για να αποδείξει ότι όσα υποστήριξε έχουν βάση, η δικηγόρος ζήτησε από το δικαστήριο να αναπαράγει ένα ηχητικό απόσπασμα από μία παλιότερη συνομιλία του ζευγαριού.

Ο διάλογος αυτός έγινε σε ένα ξενοδοχείο του Σαν Φρανσίσκο, το 2016, λίγο καιρό αφού η ηθοποιός είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Johnny Depp. Ενώ η Amber Heard του ζητά να την αγκαλιάσει για να του πει αντίο, εκείνος, ακούγεται να της λέει: «Δεν είμαι τίποτα για 'σένα και ποτέ δεν θα είμαι κάτι για 'σένα. Δεν πρόκειται να δεις τα μάτια μου ποτέ ξανά».

Η ίδια βέβαια, δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος και υποστήριξε πως ο Johnny Depp «δεν "μπορεί" να την κοιτάξει, δεν έχει το κουράγιο μετά από όσα της έκανε».