Επιστροφή μεγατόνων για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Δεν τον άφηνε από την αγκαλιά της

«Γιατί έκανες μια δεκαετία να με δεις;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επιστροφή μεγατόνων για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - Δεν τον άφηνε από την αγκαλιά της

Η Ελένη Μενεγάκη την οποία παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή ''ελένη'' έχει καταφέρει και στη φετινή σεζόν, όπως όλα τα χρόνια που είναι στην τηλεόραση να είναι αυθόρμητη και αληθινή. Όταν μάλιστα έχει κάποιο παράπονο από καλεσμένο ή συνάδελφο της θα το εκφράσει δημόσια.

Την Τετάρτη 18/5 και ενώ η παρουσιάστρια είχε καλεσμένο τον Σπύρο Σούλη, καθώς τον υποδέχτηκε δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της, που είχαν τόσα χρόνια να βρεθούν στο πλατό. Μετά την μικρή γκρίνια στον Παπακαλιάτη αυτή τη φορά σειρά είχε να τα ''ακούσει' ο αρχιτέκτονας, ωστόσο σε λίγα λεπτά αφού αγκαλιάστηκαν όλα είχαν λυθεί.

Το δημόσιο παράπονο της Ελένης Μενεγάκη για καλεσμένο της

«Έλα μέσα ρε Σπύρο, πόσα χρόνια έχω να σε δω; Πόσο καιρό έχω να σε δω και πόσο σε έχω επιθυμήσει δεν φαντάζεσαι! Χρόνια και ζαμάνια για να σε δω», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. «Α ρε Σπύρο! Καλά δεν σου έλειψα καθόλου; Και γιατί έκανες μια δεκαετία για να με δεις; Ξέρεις πόσα νέα έχω να σου πω»;

«Eγώ δουλεύω στην τηλεόραση, όχι η οικογένειά μου!»

Την Δευτέρα 16/5 αρκετές ήταν οι εκπομπές που σχολίασαν το περιστατικό με τον Γιώργο Καπουτζίδη και το σχόλιο που δέχτηκε στον τελικό της Eurovision, και η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της θέλησε και εκείνη να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό αλλά και στην απάντηση του ίδιου.

«Με αφορμή αυτό, να πω: πόσα πράγματα διαβάζουμε όλοι γύρω μας για μας και για τους άλλους κάτω από ένα post στο Instagram; Τι μπορεί να ακούσει κανείς, πόσα μπορούν να μας σύρουν; Πόσοι άνθρωποι επηρεάζονται προσωπικά και σοβαρά, ενώ κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει. Να το αντιμετωπίζεις, τόσο όσο. Βγάζω εκτός το θέμα του Καπουτζίδη γιατί κι εκείνος το έκανε συμβολικά και καλά έκανε.

«Εγώ λέω ότι επειδή πάντα υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που είναι σαν να λες ότι δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν παρά να γράφουν σκληρά πράγματα και κακίες σε εκείνους που ανεβάζουν ένα post. Δεν μιλάω προσωπικά, γιατί εγώ δεν έχω δει και πολλά πράγματα όσον αφορά τέτοιου είδους σχόλια. Πρέπει να δίνουμε το ίδιο βάρος; Κάθε μέρα πρέπει να είμαστε άρρωστοι. Κάποια θέματα τα διαχωρίζω. Εγώ ας πούμε είχα βάλει τις κόκκινες γραμμές μου σε ό,τι αφορά τα παιδιά μου. Είχα πει “διαχωρίστε το, εγώ δουλεύω στην τηλεόραση, όχι η οικογένειά μου, τα παιδιά μου”.

Εκεί απαντώ, με άλλον τρόπο. Όχι ευθέως εγώ, υπάρχουν και νομικοί που αυτοί είναι οι δουλειά τους να κυνηγούν τα κακώς κείμενα. Ο καθένας ξέρει μέχρι που θα βάλει τα όριά του, αλλά θεωρώ ότι οι άνθρωποι που κάνουμε αυτή τη δουλειά κι έχουμε αυτό το «αλισβερίσι» κάπως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και θα ακούσουμε πράγματα που δεν θα σου αρέσουν».