Χρύσπα: «Θα πήγαινα στη Eurovision με...»

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χρύσπα: «Θα πήγαινα στη Eurovision με...»

Το πρωί της Τετάρτης (18/5) μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε η Χρύσπα στην κάμερα όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί και για την Eurovision μιας και ο μεγάλος τελικός ήταν πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ ποια θέση κέρδισε η Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό).

Οι δηλώσεις της Χρύσπας

«Είδα Eurovision, εμένα μου αρέσουν οι συμμετοχές θα πω όμως ότι θα αγαπούσα περισσότερο να άκουγα ελληνικό στοίχο, αυτό. Εγώ θα το ξανακάνω το πάντρεμα με την Eurovision κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν θα είμαι με π ή με κάποια τακουνάκι. Εγώ όμως σίγουρα κάποια στιγμή που έχω χρόνο να ασχοληθώ σοβαρά θα ξαναμπώ στην διαδικασία.»

"Κόλαφος" η Χρύσπα - «Δεν μου έχει κοστίσει καθόλου που δεν ανήκω στην σόουμπιζ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/2 η Χρύσπα. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καλλιτεχνική της διαδρομή αλλά και τις υποχωρήσεις.

«Δεν έχω αφήσει τίποτα πίσω στη ζωή μου για να προχωρήσει η καριέρα μου. Τα ζω όλα φυσιολογικά. Δεν έχει μείνει τίποτα πίσω. Την προσωπική μου ζωή την έχω και ποτέ δεν σκέφτηκα να μην κάνω κάτι επικοινωνιακά για την καριέρα μου.

Όταν πηγαίνω στο σπίτι μου και κοιμάμαι ήσυχη, χωρίς να έχω τίποτα να λύσω με τον εαυτό μου, δεν μου έχει κοστίσει καθόλου που δεν ανήκω στην σόουμπιζ. Πάντα είχα καλή πρόθεση, ακόμα και τώρα που γνωρίζω καταστάσεις γιατί δεν αφήνω τίποτα να μου χαλάσει και να δηλητηριάσει αυτό που θέλω να γίνει στη δουλειά μου. Αν ο άλλος είναι κακοπροαίρετος, πρόβλημα δικό του. Παλιότερα μασούσα, τώρα δεν μασάω», σχολίασε η τραγουδίστρια, που πρόσφατα μίλησε και για την μάχη που έδωσε με τα κιλά της.