«Ήταν ούτε καν φάρσα...»: Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ξεκαθαρίζει για τη φάρσα που τον οδήγησε στο κρατητήριο

Ο ηθοποιός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
 «Ήταν ούτε καν φάρσα...»: Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ξεκαθαρίζει για τη φάρσα που τον οδήγησε στο κρατητήριο

Καλεσμένος βρέθηκε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show» το βράδυ της Τετάρτης 18/5. Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί για έκτη συνεχή χρονιά στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Ο πρώην της Μαίρης Συνατσάκη έγινε γνωστός μέσα από την εν λόγω σειρά.

Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ύστερα από ερώτηση του παρουσιαστή, αναφέρθηκε στη “φάρσα” που θέλησε να κάνει στο θέατρο που εργαζόταν πριν μερικούς μήνες, η οποία δεν είχε και πολύ καλό τέλος.

Η δήλωση του Χατζηαγγελάκη για τη φάρσα του

«Έκανα ωραία Πρωτοχρονιά, πολύ ιδιαίτερη. Νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου. Ήταν μια παρεξήγηση μετά την άλλη. Ήταν ούτε καν φάρσα, ένα πείραγμα που εξελίχθηκε σε κρατητήριο για εμένα. Πήρα τηλέφωνο στο θέατρο στους ανθρώπους που τους ήξερα με μια πολύ αστεία φωνή, σίγουρος ότι με έχουν καταλάβει.

Πριν πέντε χρόνια, είχε γίνει το αντίστοιχο με τη Φωτεινή Αθερίδου στο θέατρο που παίζαμε, είχε πάρει η Φωτεινή και την είχαν καταλάβει. Θεωρήσαμε ότι θα γινόταν κάτι αντίστοιχο αλλά κατέληξα στο κρατητήριο,

Βγήκε το όνομά μου, κάτι που δεν επιτρέπεται. Τότε ήταν που άρχισα να μην περνάω καλά, άρχισα να δέχομαι μηνύματα και τηλέφωνα από ανθρώπους που έξω δε θα μου μίλαγαν ποτέ. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα. Στεναχωρήθηκα πολύ. Είναι κάτι όμως που θα συζητάμε στο μέλλον και θα γελάμε» είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Σπύρου Χατζηαγγελάκη στην πρώην σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη

'Πόλεμος'' έχει ξεσπάσει πριν λίγους μήνες ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Αλέξη Κούγια, με αφορμή τις δηλώσεις του δικηγόρου όταν ρωτήθηκε για την ανάρτηση που έκανε η επιχειρηματίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφερόμενη σε εκείνον.

Λίγες ώρες αργότερα, μετά τις πολύκροτες δηλώσεις, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στον Αλέξη Κούγια με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, στην οποία απαντούσε στα όσα ειπώθηκαν. Το βίντεο αυτό συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων, ενώ μέσα σε αυτά ήταν και του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, με τον οποίο η επιχειρηματίας βρισκόταν σε σχέση στο παρελθόν.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ένας βλάκας λέει βλακείες, αλλά ότι τέθηκε τέτοια ερώτηση, κατά τη διάρκεια ενός τόσου σημαντικού δικαστηρίου. Τέτοιες άτοπες ερωτήσεις- δημοσιογράφου για να βγάλουμε κάνα θεματάκι – το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν», έγραψε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο Instagram, κάτω από το post της Μαίρης Συνατσάκη.

Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην πρώην σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη