Θεοδώρα Ρασέλ: Ένας τοίχος γεμάτος με φωτογραφίες της - Η παίκτρια του GNTM παρουσιάζει το διαμέρισμά της

Μένει σε πολυκατοικία με πρόσωπα της πολιτικής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θεοδώρα Ρασέλ: Ένας τοίχος γεμάτος με φωτογραφίες της - Η παίκτρια του GNTM παρουσιάζει το διαμέρισμά της

Η Θεοδώρα Ρασέλ, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM 3 και έχει μιλήσει πολλάκις γι' αυτό και για τις άλλες σεζόν, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 19/5 και παρουσίασε στο κοινό το διαμέρισμά της στο Κολωνάκι.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μία πολυκατοικία όπου φιλοξενούνται τα γραφεία πολλών πολιτικών ή ακόμη και τα σπίτια τους, ενώ στο εσωτερικό του βλέπουμε έναν λευκό καμβά ο οποίος έχει πολλά έργα τέχνης και πίνακες ζωγραφικής που δίνουν ένα άλλο ύφος στο σπίτι.

Οι γήινες αποχρώσεις είναι ένα από τα στοιχεία που βλέπει απευθείας κανείς από τα πρώτα βήματα, ο τοίχος με τις δικές της φωτογραφίες, όμως, είναι αυτός που πάντα κλέβει τις εντυπώσεις.

Η αγαπημένη γωνιά του μοντέλου, μάλιστα, είναι εκείνη του έρωτα, όπως την αποκαλεί. Την ίδια στιγμή παρουσίασε και την γκαρνταρόμπα της, η οποία αποτελείται από πολύ γκλίτερ και στρας.

Το διαμέρισμα της Θεοδώρας Ρασέλ

«Βρισκόμαστε στο Κολωνάκι, στο σπίτι της Ρασέλ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποια πολιτικά ονόματα έχουν τα κουδούνια στην πολυκατοικία που μένει η Ρασέλ», είπε αρχικά η δημοσιογράφος φτάνοντας στο σπίτι της.

Όλο το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση στην Θεοδώρα Ρασέλ για το Asia Express

Έγινε επίσημη ανακοίνωση πως η Ρασέλ θα πάει μαζί με τη μαμά της στο Asia Express του Star. Η ίδια, που πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της με αφορμή τα σχόλια του Μάρκου Σεφερλή, μίλησε ξανά στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 28/4 για την πρόταση, την αρχική άρνηση της μητέρας της και το τελικό «ναι» που είπαν από κοινού.

«Η πρόταση μου έγινε μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, πάω στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα και το λέω στον μπαμπά μου και του εξηγώ την πρόταση. Μου είπε να πάμε! Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι το είπα στη μαμά μου, εκείνη αρνήθηκε και μου είπε να μην την πιέζω. «Δε μπορώ να βγω στην τηλεόραση, θα γίνω ρεζίλι» μου είπε.

Μετά με ξαναπήραν τηλέφωνο, μου είπαν ότι πρέπει να κάνουν μία επικοινωνία με τη μητέρα μου για να προχωρήσει η συμφωνία. Την πήρα μέσω facetime και την έφερα προ τετελεσμένου» είπε αρχικά η Θεοδώρα Ρασέλ.

«Eπειδή η μαμά μου είναι από τις Σεϋχέλλες, πιστεύω ότι θα με βοηθήσει. Είναι κοντά σε αυτή την κουλτούρα και σε αυτούς τους πολιτισμούς. Η μαμά μου είναι πολύ κοινωνική, θέλει να μιλάει με όλους. Πιστεύω ότι θα αποχωρήσουμε στην πρώτη εβδομάδα, γιατί θα καθυστερούμε να φτάσουμε στον προορισμό».