Με ολόλευκο σύνολο και λαχανί παπούτσια - Εντυπωσίασε η Βίκυ Καγιά στο Φεστιβάλ Καννών

Τράβηξε πάλι όλα τα βλέμματα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με ολόλευκο σύνολο και λαχανί παπούτσια - Εντυπωσίασε η  Βίκυ Καγιά στο Φεστιβάλ Καννών

Το αγαπημένο μοντέλο Βίκυ Καγιά βρέθηκε στις Κάννες για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Φυσικά, όπως πάντα έκλεψε όλες τις εντυπώσεις (δείτε εδώ τα πιο chic mules που έχει φορέσει).

Το 75ο Φεστιβάλ των Καννών ξεκίνησε την Τρίτη 17 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Μαΐου. Όλα τα φώτα της έχουν στραφεί στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην πανέμορφη πόλη των Καννών, όπου στρώθηκε το κόκκινο χαλί για ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Οι αναρτήσεις της Βίκυς Καγιά με το υπέροχο κοστούμι στις Κάννες

Το μοντέλο, το οποίο είναι αρκετά ενεργό στα social media δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει και να εντυπωσιάζει για άλλη μία φορά.

Επίσης, ανήρτησε και κάποια stories με το outfit αλλά και με τη φίλη της Θάλεια Καραφυλλίδου, Αρχισυντάκτρια της ελληνικής Vogue.

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα συγκλονιστικό λευκό κουστούμι Dimitris Petrou, που απέπνεε θηλυκότητα και σεξαπίλ αλλά φυσικά ήταν και ιδιαίτερα σικ. Ολοκλήρωσε το look της με λευκή τσάντα και λαχανί γοβάκια.

Καγια Καννες

Καγια Καννες λευκό κουστούμι

Καγια Καννες  με Θάλεια Καραφυλλίδου

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά χωρίς ρετούς

Οικογενειακή απόδραση στην Μύκονο έκανε η Βίκυ Καγιά λίγο πριν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα του GNTM 5 όπου αναμένεται να είναι πιο διαφορετικό από ποτέ μιας και πρόκειται να δούμε νέες αφίξεις στο ριάλιτι μοντέλων όπου θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο είναι αρκετά ενεργό μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, η ίδια επέλεξε για άλλη μια φορά την Μύκονο ως μια καλοκαιρινή εξόρμηση μιας και κάθε χρόνο περνάει εκεί το περισσότερο μέρος των διακοπών της.

Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε χωρίς ρετούς μιας και ποζάρει στην κάμερα του κινητού της χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενώ το αψεγάδιαστο κορμί της τα λέει όλα.