Ακραίο περιστατικό στον αέρα του Super Κατερίνα - Έξαλλος ο Μικρούτσικος έφυγε από το πλατό

Τι τον εκνεύρισε τόσο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ακραίο περιστατικό στον αέρα του Super Κατερίνα - Έξαλλος ο Μικρούτσικος έφυγε από το πλατό

Η εκπομπή Super Κατερίνα ανάμεσα στα θέματα που σχολιάζει αφιερώνει αρκετό χρόνο σε καθημερινή βάση στο Survivor 5, που φέτος είναι η επιτομή του καβγά και των τσακωμών. Ανάμεσα στα πρόσωπα, που βλέπουμε να πουλάνε πολύ είναι ο Εμμανουήλ, μιας και συνεχώς κάνει τα γνωστά ευτράπελα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την άλλη δείχνει φανερά κουρασμένος μαζί του και με όσα κάνει, με αποτέλεσμα συχνά να βγαίνει μαζί του εκτός εαυτού. Την Πέμπτη 19/5 όμως όταν πληροφορήθηκε στον αέρα ότι ο παίκτης έχει μαντικές ικανότητες και πως διαβάζει το χέρι των συμπαικτών του , σηκώθηκε και το έβαλε κανονικά στα πόδια, σε μια στιγμή απίστευτου χιούμορ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε τρέχοντας από το Super Κατερίνα

«Εγώ γιατί να υποστώ όλο αυτό το μαρτύριο μιας ηχορύπανσης, η οποία χτυπάει στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Αλλά αυτά είναι αποτελέσματα μιας αντίληψης παραγωγής που τέτοιους ανθρώπους θα τους κρατάει για να γίνονται τέτοια σαν απονενοημένο διάβημα, να τους μείνει λίγο θεαματικότητα ανάλογη του πρότζεκτ.

Ο Τάκης δεν θα φύγει σήμερα γιατί παράγει έργο, η Βρισηίδα παράγει έργο και αυτό το έργο είναι η καταστροφή των αυτιών μας, του εγκεφάλου μας, του ψυχισμού μας. Κατερίνα σου ζητάω άδεια για να μην ξαναμιλήσω γι’ αυτό το πράμα. Γιατί αυτό δεν είναι τηλεόραση, είναι πράμα. Φεύγω, πάω να μου πει τη μοίρα μου».

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor 5 την Πέμπτη 19/5

Η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο έχει οδηγηθεί στα άκρα και όχι άδικα. Οι φετινοί παίκτες του Survivor 5 έχουν δείξει πως είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης και να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ πότε θα γίνει).

Η κόκκινη ήταν η ομάδα που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει καμία ασυλία αυτή την εβδομάδα και έτσι αναγκάστηκε να ψηφίσει τρεις παίκτες της, θέτοντάς τους στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Οι παίκτες αυτοί ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης και ο Στάθης, τον οποίο μάλιστα έδωσε η Στέλλα, η παίκτρια που κέρδισε την ατομική ασυλία από τους Κόκκινους.

Μάλιστα, ο Στάθης δεν ικανοποιήθηκε καθόλου με αυτή την εξέλιξη και δεν δίστασε να το δείξει και ενώπιων των συμπαικτών του.