Survivor 5: «Σκέφτεσαι ακόμα τον πρώην σου...» - Ο Εμμανουήλ διαβάζει το χέρι της Βρισηίδας

Όλα όσα είδαμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Σκέφτεσαι ακόμα τον πρώην σου...» - Ο Εμμανουήλ διαβάζει το χέρι της Βρισηίδας

Ο έρωτας ανάμεσα στην Βρισηίδα και τον Σπύρο Μαρτίκα μονοπωλεί το ενδιαφέρον και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5, αλλά αυτή την φορά βρέθηκε ανάμεσά τους ένα άλλο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, όπου σαν άλλη «Μαντάμ Ζαΐρα» διάβασε το χέρι της influencer.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκαλύπτει το μέλλον της Βρισήιδας

Ο Κωνσταντίνος ανέφερε πως η Βρισηίδα σκέφτεται τον πρώην της, όπως το ίδιο κάνει και εκείνος. Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος είδε έναν πολύ μεγάλο έρωτα που θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας με την Βρισηίδα, ενώ θα ενώσουν και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους. Παράλληλα τις ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίζει να φλερτάρει με πολλούς το επόμενο διάστημα.

Ενώ σαν κεραυνός εν αιθρία ο Εμμανουήλ δήλωσε στην κάμερα ότι η Βρισηίδα καίγεται να μάθει για την υποτιθέμενη σχέση που έχει με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Spoiler: Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι του Survivor 5

Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 17/5 επεισόδιο του Survivor 5 η Κόκκινη ομάδα έχασε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας με αποτέλεσμα να ψηφίσουν τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Σήμερα 18/5, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία (δείτε ποιος κερδίζει) και θα δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι...

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο παιχνίδι ωστόσο τα πρόσωπα που απασχολούν είναι ξανά τα ίδια! Όλοι οι παίκτες έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος τσακώθηκε με όλους και χτίζει τη δική του καλύβα για να είναι μακριά από τους πάντες.

Μάλιστα, στο επεισόδιο χθες είχαν στηθεί πολλά πηγαδάκια και συζητούσαν πως θα ήθελαν αυτός να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση δηλώνοντας πότο θέλουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας οι οποίες ωστόσο δεν είναι 100% επιβεβαιωμένες, οι υπόλοιποι υποψήφιοι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Στάθης Σχίζας.

Ο Τάκης είναι λογικό και επόμενο να ψηφιστεί, ενώ η Στέλλα που έχει την ατομική ασυλία θα ψηφίσει τον Στάθη μιας και ο Ταλάντσεβ εκτός του ότι είναι πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά, τον γνωρίζει περισσότερο και είναι καλοί φίλοι.

Survivor 5 spoiler 18/5 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Να σημειωθεί πως από τους Κόκκινους δεν μπορούν να ψηφιστούν οι γυναίκες! Ο Γιώργος Λιανός επικαλέστηκε το νέο κανόνα που δεν επιτρέπει στους παίκτες να ψηφίσουν προς αποχώρηση τους συμπαίκτες τους όταν ο αριθμός γυναικών και αντρών των δύο ομάδων δεν είναι ίσος. Δηλαδή, στην Κόκκινη υπάρχουν 2 γυναίκες, ενώ στην Μπλε, 3. Οι δύο αυτές κοπέλες δεν θα μπορέσουν να ψηφιστούν μέχρι η αντίστοιχη ομάδα να φτάσει στον ίδιο αριθμό.