Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Η Σοφία Παυλίδου χαμογελάει ξανά 4 χρόνια μετά το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη

Επιστρέφει στα παλιά της λημέρια

Η Σοφία Παυλίδου χαμογελάει ξανά 4 χρόνια μετά το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη
News 19.05.2022 13:54
Από Youweekly Team

Η Σοφία Παυλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 19/5, αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό της βήμα για την περίοδο του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση.

Όταν η ίδια ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο πως αισθάνεται που επέστρεψε στον χώρο, ο οποίος της άφησε πολύ βαθιά τραύματα, ύστερα από το κακοποιητικό περιστατικό που βίωσε με τον Μάνο Παπαγιάννη, απάντησε πως η χαρά της είναι τεράστια και έδωσε περισσότερη έμφαση στο γεγονός πως δεν υπάρχουν πλέον τα μέτρα της πανδημίας παρά στην ανάμνηση του γεγονότος. Αναλυτικότερα γι' αυτό είχε μιλήσει σε προηγούμενη συνέντευξη.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου για την επιστροφή της στο θέατρο μετά το σκηνικό με τον Μάνο Παπαγιάννη

«Είναι η δουλειά μου και είμαι χαρούμενη που δεν υπάρχουν τα μέτρα, δεν έχουμε τον κίνδυνο, θα ανοίξουμε, θα κλείσουμε, μάσκες, εμβόλια», ανέφερε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός.

«Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν...»

Η αναμενόμενη δίκη ανάμεσα σε Σοφία Παυλίδου και Μάνο Παπαγιάννη, που είχε προγραμματιστεί αναβλήθηκε την Τετάρτη 4/5, εκκρεμεί ακόμα, καθώς ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε για ιατρικούς λόγους. Από την άλλη μέσω του Super Kατερίνα έγινε γνωστό πως η ηθοποιός παρευρέθηκε κανονικά στο Πρωτοδικείο Αθηνών και μάλιστα προέβη σε δηλώσεις.

Όσα έχουν συμβεί και για όσα κατηγορεί η Παυλίδου τον κατηγορούμενο έχουν αναφερθεί σε πολλά τηλεοπτικά πάνελ, ωστόσο η γυναίκα ήταν πιο φειδωλή σε τοποθετήσεις της. Αυτή τη φορά με το δίκιο να την πνίγει τα είπε έξω από τα δόντια μιας και κατάλαβε πως θα πάρει καιρό, μετά την αναβολή, ώστε να φωτιστεί η υπόθεση από τη δικαιοσύνη και τα μέσα της.

«Δεν έχω να σας δηλώσω κάτι. Ευχαριστώ». Στη συνέχεια η ηθοποιός ρωτήθηκε αν γνωρίζει για το αν θα διεξαχθεί το δικαστήριο, με την Σοφία Παυλίδου να αναφέρει: «Που να ξέρω».

«Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν γυρνούσε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Εάν και με το καλό θελήσει...» - Κόλαφος η Κάτια Νικολαϊδου για τον Παπαγιάννη

Σωτήρης Καλυβάτσης για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Κανένας δεν έχει δικαίωμα να...»

Share