55αρα με πόδια 20αρας - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ταμίλα Κουλίεβα από το μπάνιο της στην Βουλιαγμένη

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
55αρα με πόδια 20αρας - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Ταμίλα Κουλίεβα από το μπάνιο της στην Βουλιαγμένη

Η Ταμίλα Κουλίεβα είναι μία από τις γυναίκες της Ελληνικής showbiz, που όσα χρόνια κι αν περάσουν, τίποτα πάνω της δεν αλλάζει. Παρά τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και την θλίψη που αισθάνθηκε, η ζωή της προχωρά σε κανονικούς ρυθμούς και μίας που η θερμοκρασία τις προηγούμενες ημέρες ανέβηκε δραματικά, αποφάσισε να επισκεφθεί την παραλία και να μας δείξει το καλοδιατηρημένο της κορμί.

Οι φωτογραφίες της Ταμίλα Κουλίεβα από την παραλία

Με σκουρόχρωμα μαγιό και ένα καλοκαιρινό ριχτό πουκάμισο σε μπορντό απόχρωση, εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στην Βουλιαγμένη μετά τη βουτιά της στην θάλασσα. Μαζί της δεν φάνηκε να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε από το να απολάυσει τον ήλιο και την αλμύρα.

Ομολογουμένως, ο χρόνος της έχει φερθεί πολύ όμορφα και ούσα πλέον 55 χρονών με το σώμα της "ρίχνει κάτω" και 20άρες. Τα γραμμωμένα της πόδια τραβούν τα βλέμματα όλης της παραλίας και εμείς αναρωτιόμαστε ποιό να είναι άραγε το μυστικό της.

Ταμίλα Κουλίεβα

Η Ταμίλα Κουλίεβα στην παραλία

Η Ταμίλα Κουλίεβα για μπάνιο

Άκρως αποκαλυπτική η ηθοποιός

Η εξαίρετη Ταμίλα Κουλίεβα, την οποία απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν στη δραματική σειρά του Mega "Σκοτεινή Θάλασσα" μίλησε στο ΕΓΩ και στον Θάνο Ξάνθο για τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Καραντινάκη, τη συνεργασία τους αλλά και το γιό που έχουν αποκτήσει μαζί. (δείτε εδώ τις δηλώσεις της ηθοποιού για το γιο της)

Τι και αν χώρισαν, τους συνδέουν πολλά παραπάνω πράγματα όπως ανέφερε η ίδια. Αυτή τη χρονιά το πρώην ζευγάρι είναι μαζί και στη δουλειά. Ο πρώην σύζυγός της είναι σκηνοθέτης στην ταινία της Σμύρνης αλλά και στη «Σκοτεινή Θάλασσα».

"Η συνεργασία είναι άκρως δημιουργική και απενοχοποιημένη από την προσωπική σχέση που είχαμε. Τελείωσε η ερωτική μας σχέση και το έχουμε ξεπεράσει αυτό. Εκείνο που έχει μείνει είναι μία ουσιαστική φιλία, αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση. Απολαμβάνω αυτή τη συνεργασία. Υπάρχει σχέση σε βάθος χρόνου και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Επίσης το πιο σημαντικό που μας ενώνει, είναι ο γιος μας." δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η Ταμίλα Κουλιέβα στην