Η τρομερή αποκάλυψη του Ρένου Χαραλαμπίδη - «Έριξα πόρτα στον... και τον έδιωξα από το μαγαζί»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η τρομερή αποκάλυψη του Ρένου Χαραλαμπίδη - «Έριξα πόρτα στον... και τον έδιωξα από το μαγαζί»

Το μεσημέρι της Πέμπτης (19/5) ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην δεκαετία του ’90, όταν εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί, καθώς αποκάλυψε ότι "έριξε" πόρτα στον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Nick Cave. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του Ρένου Χαραλαμπίδη

«Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δούλευα σε ένα κλαμπ στο Μετς, ήμουν στην πόρτα. Κάποια στιγμή βλέπω κάτι τύπους… φρικιά ήταν! Θυμάμαι είχε έρθει ο Nick Cave με ένα κοστούμι με άσπρη ρίγα, λέω «από τα κλαρίνα ήρθαν αυτοί;». Εμείς τότε δεν είχαμε δει τέτοια πράγματα.

Δεν είχαμε δει κάποιον ροκ σταρ να βγαίνει με κοστούμι ριγέ. Και τους βλέπω να είναι λιώμα, τους ρωτάω «που πάτε ρε παλικάρια; Τι γίνεται εδώ πέρα;». Ήταν κάπως μεθυσμένοι και δεν πήρα το ρίσκο να τους βάλω μέσα».

Μου λέει, «είμαι ο Nick Cave»! Μου λένε και από το μαγαζί, «διώξε τους» και τους διώξαμε. Μετά από δύο χρόνια, όμως, έκανε μεγάλο μπαμ ο Nick Cave και ξαναήρθε στην Ελλάδα. Την επόμενη χρονιά όμως τον βάλαμε πανηγυρικά πια μέσα στο μαγαζί. Σαν ροκ σταρ».

«Σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης το πρωί της Τρίτης 15/2. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Αν μετανιώσω που δεν παντρεύτηκα, θα το μάθω στα βαθιά γεράματα. Δε μετανιώνω, όμως, στον πρώτο απολογισμό. Θα ήθελα να γίνω πατέρας έχοντας εξασφαλίσει οικογένεια. Δεν είναι κατοικίδιο το παιδί, έχω σκυλάκι, τη Μιμίκα. Πέρασα κρίση στα 40. Δεν καβάλησα το καλάμι, όχι επειδή είμαι σεμνός, αλλά επειδή είχα τόσο μεγάλη φιλοδοξία, όλα μου φαίνονταν λίγα.

Ήταν πολύ μελαγχολικό άνθρωποι με τέτοιο κύρος να μην μπορούν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους. Με το MeToo ακόμα κι αυτοί που δε συρθήκαν στη δικαιοσύνη στιγματίστηκαν δίκαια. Ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες και γελοιοποιήθηκαν. Αν δείτε αυτούς που είναι στη φυλακή, σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;», σχολίασε ο ηθοποιός.