Ο Λάκης Γαβαλάς επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού - Πέρασαν 9 χρόνια από την αποφυλάκισή του

Γιατί επέστρεψε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Λάκης Γαβαλάς επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού - Πέρασαν 9 χρόνια από την αποφυλάκισή του

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι πιο δυνατός από όλα τα άσχημα που του έχουν συμβεί και το αποδεικνύει κάθε μέρα. Πλέον βρήκε την δύναμη να φωτογραφηθεί έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παρέμεινε για 14 μήνες λόγω οφειλών προς το Δημόσιο.

Ο Λάκης Γαβαλάς επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού

Εννέα χρόνια μετά την αποφυλάκισή του ο γνωστός σχεδιαστής επέστρεψε στο σωφρονιστικό ίδρυμα αλλά ο λόγος είναι πολύ διαφορετικός. Επέλεξε να κάνει την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του “Λάκης Γαβαλάς Reloaded” στο Δημαρχείο του Κορυδαλλού. Εκεί τον απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr.

«Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και έφυγα σαν κύριος Γαβαλάς. Η φυλακή είναι ένα κεφάλαιο που μου θύμισε πολλές φορές την στέρηση διάφορων πραγμάτων μέσα στην ημέρα. Με έβαλαν στην πτέρυγα υψηλού κινδύνου, που σημαίνει ότι επειδή είσαι γνωστός, μπορεί να προκαλέσεις τον άλλον και να σου επιτεθεί.

Ο εγκλεισμός δημιουργεί διάφορα πράγματα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο γνωστός σχεδιαστής για το πως βίωσε την εμπειρία της φυλάκισής του.

Λάκης Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς στον Κορυδαλλό

Ξεκίνησε ο πλειστηριασμός για το ακίνητο του Λάκη Γαβαλά στην Κάντζα

Λίγη ώρα πριν, την Παρασκευή 13/5, ανακοινώθηκε στον αέρα του Πρωινού πως το ακίνητο του Λάκη Γαβαλά στην Κάντζα βγήκε σε πλειστηριασμό. Ο διάσημος σχεδιαστής είχε δημιουργήσει το συγκεκριμένο εργοστάσιο κατά τις αρχές του 2000, ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα για τον ίδιο και η παρουσία αυτού δεν έχει λόγο ύπαρξης πια.

Μάλιστα, μέσα σε αυτά τα χρόνια που το εργοστάσιο δεν βρισκόταν σε χρήση, τα αντικείμενα αξίας που υπήρχαν στο εσωτερικό του κλάπηκαν από αγνώστους, ενώ όσο ο ίδιος βρισκόταν στη φυλακή είχε δώσει την άδειά του να χρησιμοποιηθεί ο χώρος από την Περιφέρεια Αττικής, για να σβηστούν και τα χρέη του. Παρόλα αυτά, κατασχέθηκε από την τράπεζα Πειραιώς για οφειλές.

Ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε το μέγεθος του κτηρίου και τόνιζε διαρκώς το τεράστιο μέγεθός του, αλλά και την ομορφιά του, χαρακτηρίζοντάς το ως "παλάτι". Η πρώτη τιμή προσφοράς ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εάν δεν υπήρχαν βλάβες, η τιμή θα έφτανε και τα 60 εκατομμύρια.