Άσχημες στιγμές για τον Λάκη Γαβαλά - Λεηλάτησαν το κτήριο της παλιάς επιχείρησης του

Το ξέσπασμα στον αέρα του Πρωινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημες στιγμές για τον Λάκη Γαβαλά - Λεηλάτησαν το κτήριο της παλιάς επιχείρησης του

Πολύ άσχημες στιγμές έζησε ο Λάκης Γαβαλάς, όταν έμαθε πως άγνωστοι λεηλάτησαν το κτήριο της παλιάς επιχείρησης του στην περιοχή της Κάντζας. Ο σχεδιαστής σε έξαλλη κατάσταση μίλησε στο Πρωινό και ξέσπασε για το κακό που τον βρήκε για ακόμη μια φορά.

«Το κτήριο φυλάσσεται κάποιες ώρες της ημέρας. Δε μπορεί να φυλάσσεται όλη την ώρα γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα. Έχουμε μιλήσει άπειρες φορές στο κράτος, τα τελευταία 11 χρόνια, να το πάρει και να το κάνει κάτι. Δηλαδή τι θέλουν να φτάσει στο μηδέν, όπως έκαναν με τη Μύκονο και κάποιοι άνθρωποι παράνομοι να ισχυροποιούνται;» είπε αρχικά, μετά την αποκάλυψη για τα όσα έζησε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

«Γιατί δε σηκώνουν drone να δουν ποιοι είναι και να εντοπίσουν αυτούς τους ανθρώπους και να κάνουν κάτι για τις περιουσίες μας; Έχουμε ξοδέψει εκατομμύρια. Πληρώνω από το υστέρημά μου για τη φύλαξη του κτηρίου, ποιος θα πληρώνει, το κράτος; Εγώ εδώ μέσα στέγαζα 300 άτομα, τα πέταξαν έξω για την κρίση που είχαμε… Τώρα και 11 χρόνια, γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα; Να το πάρουν πότε; Σαφώς και θέλουν να ζήσουν τις οικογένειές τους και γι’ αυτό κλέβουν

Εγώ έφτιαξα χώρο για να φιλοξενώ ανθρώπους και εργαζόμενους, όχι για να βλέπω αυτή τη λεηλασία. Δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

Το ξέσπασμα του Γαβαλά

«Κατέρρευσε η προσωπικότητά μου το πρώτο τρίμηνο στη φυλακή»

Καλεσμένος βρέθηκε σήμερα 18/10 στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ ο Λάκης Γαβαλάς, όπου μέσα σε όλα μίλησε για το διάστημα που παρέμεινε στη φυλακή, όπου έκτισε ποινή για τα χρέη του στο Δημόσιο ως επιχειρηματίας.

Μέσα σε όλα ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων περιέγραψε: «Οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν πολύ κακοί για μένα. Κατέρρευσε όλη μου η προσωπικότητα και δεν έφταιγα εγώ. Όταν όμως είδα κι άλλες προσωπικότητες και είπα αυτό το άτομο είναι έτσι και κάνει αυτό, το άλλο άτομο κάνει εκείνο, σκάσε Λάκη, μη μιλάς, είσαι μια χαρά.

Είσαι εδώ. Κάνεις αυτή τη ζωή. Δεν ιδρυματοποιούμαι γιατί δεν μπορώ να το κάνω αυτό». Είμαι πολύ τρελός για να ιδρυματοποιηθώ, αλλά δεν πέφτω και σε κατάθλιψη γιατί μπαίνει η ταχύτητα του πείσματος.

Αυτό θέλω να πω στον κόσμο. Το πείσμα έρχεται μέσα από τη γνώση, μέσα από μια ταλαιπωρία είτε δίκαιη είτε άδικη που έρχεται και πεισμώνεις και πας. Αλλιώς καταλήγεις στα φαρμακεία».