«Η Παναγιώταρου έπρεπε να πει...» - Στο πλευρό της πρώην του Σχίζα η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Αφού ο Στάθης Σχίζας λείπει καλό θα ήταν η διαχείριση να γίνει πιο προσεκτικά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Παναγιώταρου έπρεπε να πει...» - Στο πλευρό της πρώην του Σχίζα η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η πρώην σύζυγος του Στάθη Σχίζα σχολίασε με μία ανάρτησή της την αποκάλυψη της σχέσης του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε τη εδω). Η influencer ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο post και απάντησε με πολύ αυστηρό τρόπο (δείτε εδώ το σχόλιό της).

Όλο αυτό το περιστατικό κίνησε την περιέργεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία από τη μεριά της, υποστήριξε την πρώην του Στάθη Σχίζα και ξεκαθάρισε πως κανονικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα έπρεπε να μην έχει απαντήσει.

Το σχόλιο της Τσιμτσιλή για την Παναγιώταρου και την πρώην του Σχίζα

«Δε θα την αδικήσω. Δεν είναι εδώ και ο μπαμπάς του να γίνει ένας έλεγχος της δημοσιότητας. Επειδή δεν ξέρουμε αν ο Στάθης έχει μιλήσει στην κόρη του και επειδή λείπει, καλό θα ήταν η όποια διαχείριση της σχέσης τους να γίνει πιο προσωπικά.

Η Παναγιώταρου που είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι έπρεπε να πει ότι "δεν ξέρω τι σκέφτεται η πρώην σύζυγος του συντρόφου μου αλλά επειδή υπάρχει ένα μικρό παιδάκι δε θα δώσω συνέχεια".

Τα διαζύγια είναι συχνό φαινόμενο. Θέλω να πω με αγάπη στην Αλεξάνδρα ότι αν ο σύντροφός δεν καταλάβει ότι αγαπάς το παιδί του, ποτέ δε θα σε δει ως την ιδανική για μία σχέση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η εξομολόγηση του Σχίζα για τη σχέση του με την Παναγιώταρου

Μυρίζει έρωτα ο Άγιος Δομίνικος και κανείς δεν προσπαθεί να το κρύψει. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 19/5 γίναμε μάρτυρες στο ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας αλλά και στην επιβεβαίωση της σχέσης του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μείνουν απαρατήρητα από τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος έστησε στον τοίχο τον Στάθη και τον ρώτησε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τη σχέση του.

Ο παίκτης των Κόκκινων παραδέχτηκε ότι γνωρίζει την influencer για περισσότερο από 7 χρόνια, αλλά είναι μαζί μόλις τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο παραδέχτηκε πως είναι η «γυναίκα της ζωής του», αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα να συζητά για γάμο.

Μάλιστα δήλωσε πως προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει αυτός στην Ελλάδα, όμως η ανάγκη να την δει τον έκανε να παραδεχτεί την αλήθεια.