«Δεν σέβεστε την...» - Ενοχλημένη η πρώην του Σχίζα μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Παναγιώταρου

Η οργισμένη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν σέβεστε την...» - Ενοχλημένη η πρώην του Σχίζα μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Παναγιώταρου

Μπορείς κανείς από τους να μην το έχει επιβεβαιώσει, ωστόσο είναι πλέον επίσημο πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ. Μάλιστα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που είναι στενή φίλη της πρώτης, ήταν αυτή που έκανε την εν λόγω αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story με τον παίκτη του Survivor 5 να φιλάει στο στόμα την Αλεξάνδρα (δείτε το εδώ). Μάλιστα, λίγο αργότερα, η ίδια αποκάλυψε πως ο Στάθης έχει κάνει τατουάζ στο σώμα του το όνομά της Αλεξάνδρας.

Η είδηση αυτή ήταν φυσικό και επόμενο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε μόλις λίγες ώρες, με την μητέρα της κόρης του, Στάθη Σχίζα, Άννα Μαρία Κατσαρού, να αντιδρά.

Η ίδια συγκεκριμένα προχώρησε σε ένα να μακροσκελές μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ενοχλημένη η πρώην σύντροφος του Στάθη Σχίζα

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο» έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην σύντροφος του Στάθη.

Ενοχλημένη η πρώην σύντροφος του Στάθη Σχίζα

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Στάθη Σχίζα και μητέρα του παιδιού του

Ο νεαρός επιχειρηματίας του Survivor 5 από την πρώτη μέρα που μπήκε μίλησε για το παιδάκι του, το οποίο αυτή τη στιγμή αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του. Το κοριτσάκι του, το απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Άννα Μαρία Κατσαρού.

Με μία βόλτα που κάναμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διαπιστώσαμε πως πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία έχει απίστευτη λατρεία στην κόρη της. Μάλιστα έχει ανεβάσει και αρκετές φωτογραφίες μαζί με τη μικρή της στα social media.

Στάθης Σχίζας παιδίΆννα Μαρία Κατσαρού Στάθης ΣχίζαςΣτάθης Σχίζας πρώηνΆννα Μαρία Κατσαρού παιδί