«Προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου» - Τα "καρφιά" της Παναγιώταρου για την πρώην του Σχίζα

Την ώρα που ο Σχίζας είναι μέσα στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου» - Τα

Αναρωτιόμασταν καιρό, και τελικά ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επιβεβαίωσαν πως εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι ζευγάρι και πλέον και δυο τους μιλούν ανοιχτά για την όμορφη σχέση (δείτε την αντίδραση της πρώην συζύγου του σε αυτό) που βιώνουν αν και μακριά, καθώς ο πρώτος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Τι δήλωσε η Παναγιώταρου και για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Όταν οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Yes I do catwalk, το απόγευμα της Πέμπτης 19/5 και την ρώτησαν σχετικά, εκείνη απάντησε: «Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα Χ Ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου».

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε για την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα: «Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη αν την πιάσω! Είναι μια σουσουράδα, μαρτυριάρα! Την ξέρετε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, δεν κρατά τίποτα κρυφό για τον εαυτό της. Το λάθος μου είναι ότι της είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες.

Δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου, δηλαδή του Στάθη συγκεκριμένα, στο παιχνίδι, στη σχέση μας. Το ζω μόνη μου αυτόν τον καιρό γιατί το παιδί είναι στον Άγιο Δομίνικο».

Μελαχρινή με απίστευτο κορμί - Η σύζυγος του Στάθη Σχίζα πριν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι αλλά... πόσο να το κρατήσουν πια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας; Πριν από λίγες ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη επισημοποίησε με stories την σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα που τον τελευταίο καιρό πρωταγωνιστεί στο Survivor 5.

Οι φωτογραφίες με τα φιλιά στην Αλεξάνδρα και το τατουάζ που έχει κάνει για πάρτη της (δείτε εδώ) προκάλεσε την αντίδραση της πρώην συζύγου του, Άννας Μαρία Κατσαρού, που με μακροσκελή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έδειξε πόσο πολύ ενοχλήθηκε, όχι για το νέο ζευγάρι, αλλά για το πως αποκαλύφθηκε η σχέση αυτή, επειδή υπάρχει κι ένα παιδί στην μέση που δεν χρειάζεται να βλέπει τον μπαμπά του να φιλιέται σε κοινή θέα με άλλη γυναίκα.

Με μία βόλτα που κάναμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διαπιστώσαμε πως πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία έχει απίστευτη λατρεία στην κόρη της. Μάλιστα έχει ανεβάσει και αρκετές φωτογραφίες μαζί με τη μικρή της στα social media.

Στάθης Σχίζας

Στάθης Σχίζας Survivor 5

Στάθης Σχίζας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας πρώην σύζυγος

Στάθης Σχίζας Άννα Μαρία