Μεγάλη απάτη εις βάρος της Φαίης Σκορδά - Η ανακοίνωση που έκανε στο Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγάλη απάτη εις βάρος της Φαίης Σκορδά - Η ανακοίνωση που έκανε στο Instagram

Σύνηθες φαινόμενο είναι οι διάσημες κυρίες της τηλεόρασης να πέφτουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο σε θέματα που αφορούν δίαιτες. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη που δεν μιλάει δημόσια για τέτοια θέματα, είχε ξεσπάσει δημόσια στην εκπομπή της. Πριν λίγες ώρες λοιπόν, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως για ακόμη μια φορά κυκλοφορούν ψεύτικα δημοσιεύματα που μιλάνε για τη διατροφή της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια δημοσίευσε δυο print screen από άρθρα που μιλάνε για την δίαιτα που την βοήθησε να πέσει από τα 74 κιλά στα 49 και να χάσει την κοιλιά.

Η απάτη εις βάρος της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έχει αναφέρει πολλές φορές να μην πιστεύουμε σε άρθρα που λένε για μυστικά που την κάνουν να χάνει κιλά.

Φαίη Σκορδά απάτη Instagram

Φαίη Σκορδά απάτη απώλεια βάρους

Η δημόσια έκκληση στο Instagram

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε μια ανάρτηση που πραγματοποίησε η Φαίη Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν κυρίως τα παιδιά μιας και είναι Πρέσβειρα του Make a Wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος.

Έτσι λοιπόν, θέλησε να βοηθήσει όσο μπορεί ένα παιδί που έκανε μεγάλη ανάγκη. Πρόκειται για τον Ιάσονα που κινείται 13 χρόνια με αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο Ιάσονας, ένα δυνατό παιδί, ένας μαχητής της ζωής, ένας ονειροπόλος, χρειάζεται τη στήριξή μας. Κινείται 13 χρόνια με αμαξίδιο, έπειτα από εγκεφαλική παράλυση, που προέκυψε ως επιπλοκή από την πρόωρη γέννησή του.

Ο τρόπος για να βελτιωθεί η αυτονόμηση του Ιάσονα, το ίδιο και η ποιότητα της ζωής του, βρέθηκε. Πρόκειται για επέμβαση στον σπονδυλικό σωλήνα που θα του αλλάξει οριστικά τη ζωή. Το κόστος πλησιάζει τις 100.000€ και η οικογένειά του που βρίσκεται δίπλα του στον αγώνα, χρειάζεται βοήθεια.

Ο ερανικός τραπεζικός λογαριασμός (Alpha Bank) που έχει ανοιχθεί είναι: GR3601401530153002310055151

Δικαιούχοι: Ιάσων Δημήτριος Σιαμπάνης του Κωνσταντίνου & Φλώρα Μαρία Ιωάννα Στεφάνου Κυργιώρη του Γάσπαρη.

Φαίη Σκορδά έκκληση για τον Ιάσονα