«Ήταν θρασύτατη, της άξιζε που της έριξα...» - Η κίνηση της Μαρίνας Τσιντικίδου σε μοντέλο που την έβγαλε εκτός ορίων

«Δεν έκανα καθόλου καλή διαχείριση των χρημάτων από τις χρυσές εποχές του modelling»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήταν θρασύτατη, της άξιζε που της έριξα...» - Η κίνηση της Μαρίνας Τσιντικίδου σε μοντέλο που την έβγαλε εκτός ορίων

Το πρωί της Παρασκευής 20/5 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη ένα από τα πιο ωραία μοντέλα που έβγαλε ποτέ η χώρα και πρώην Σταρ Ελλάς, η Μαρίνα Τσιντικίδου, και μίλησε για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μεταξύ άλλων ωστόσο αποκάλυψε πως ανντιμετώπισε την κακή συμπεριφορά ενός μοντέλου κάποτε αλλά και πως διαχειρίστηκε σωστά τα χρήματα που έβγαλε στα ‘90s.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μιλά για όλα

«Δεν έκανα καθόλου καλή διαχείριση των χρημάτων από τις χρυσές εποχές του modelling, ευχαριστιόμουν αυτό που συνέβαινε, δεν μπορούσα να σεβαστώ τα χρήματα. Ίσως να ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να πάρω. Δε μου έχει λείψει καθόλου να βάφομαι και να είμαι περιποιημένη, ψάχνουν να σου βρουν ατέλειες. Έχω ακούσει πολλά για την εμφάνισή μου και τους λέω “hello, είμαι εδώ, σας ακούω”. Στα ‘90s ήταν ανεξέλεγκτο το τι έγραφαν, τέρατα και δράκους, μου χρέωσαν σχέση με άνθρωπο που δεν είχα καν συναντηθεί», είπε αρχικά η Μαρίνα Τσιντικίδου.

«Είχα έναν αρραβώνα, αλλά με είχε αγχώσει αυτή η δέσμευση. Αλλά δεν ήμουν κατά των σχέσεων. Και αγάπησα πολύ και με αγάπησαν πολύ. Μικρή δεν ήμουν το ωραίο κορίτσι του σχολείου, ήμουν πολύ αδύνατη, άργησα να γίνω γυναίκα, γύρω στα 17 κατάλαβα ότι με κοιτάνε αλλιώς. Μέχρι τα 17 δεν φορούσα ποτέ φούστα γιατί με κορόιδευαν για τα αδύνατα ποδιά, φορούσα τζιν κάτω από τη φόρμα για να τα γεμίζω».

Η Μαρίνα Τσιντικίδου αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό: «Είχα ρίξει λίγη φαγουρόσκονη σε παπούτσια άλλου μοντέλου, γιατί κάποια με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ, ήταν θρασύτατη, της άξιζε. Δεν έπιασε όμως, δεν έγινε τίποτα».

Μιλώντας για το πιο ακραίο πράγμα που της είχε ζητηθεί όταν εργαζόταν ως μοντέλο, η Μαρίνα Τσιντικίδου είπε: «Το πιο ακραίο που μου έχει συμβεί σε φωτογράφιση είναι να κάνουμε μαγιό σε θάλασσα Δεκέμβρη και σε καύσωνα χειμωνιάτικα ρούχα, που λιποθύμησα προς το τέλος της ημέρας».

«Άλλαξε η ζωή μου από τότε που ασχολούμαι με την αρχιτεκτονική τοπίου και τα φυτά, αυτός ήταν και ο στόχος. Οφείλουμε στον εαυτό μας να κάνουμε αλλαγές που θα μας ηρεμήσουν την ψυχή. Αρχικά το έκανα για βιοποριστικούς λόγους».

«Μου δημιουργήθηκαν σύνδρομα καταδίωξης, πήρα πολλά κιλά»

Η Μαρίνα Τσιντικίδου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως όταν σταμάτησε το μόντελινγκ, της δημιουργήθηκαν σύνδρομα καταδίωξης και πήρε πολλά κιλά.

Σε μία σπάνια συνέντευξή της, η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της και αναφέρθηκε σε περιστατικά που την έκαναν να αναθεωρήσει για αρκετές επιλογές της.

«Στα 27 μου έκανα την τελευταία πασαρέλα. Η αναγνωρισιμότητα είναι αυτή που αν δεν ξέρεις πως να την διαχειριστείς, μπορεί να σε σκοτώσει. Μεγαλώνοντας διαπίστωσα ότι η ταυτότητά μου δεν είναι αυτή. Το κατάλαβα όταν σε μια διετία έχασα τις σταθερές μου.

Έχασα τον σκύλο μου, πήρα λάθος αποφάσεις, σκοτείνιασε το μυαλό μου και μία από αυτές ήταν που δέχτηκα να πολιτευτώ. Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Μου δημιουργήθηκαν σύνδρομα καταδίωξης, πήρα πολλά κιλά. Δεν είχα λόγο για κάτι τέτοιο.

Μαρίνα Τσιντικίδου μόντελινγκ

Πέρασα πένθος σε λίγο καιρό. Έχασα την γιαγιά, τον παππού μου και τον πατέρα μου. Ο θάνατος του παππού μου με ισοπέδωσε. Ήταν υγιέστατος.

Σαν άνθρωπος είμαι μοναχική. Έπεσα σε κατάθλιψη γιατί όλα γύρω μου ένιωθα ότι ήταν λάθος, εκεί έπρεπε κάτι να αλλάξω. Έκτοτε εμπιστεύτηκα το σύμπαν, μέσα από αυτή τη διαδικασία ήθελα να κάνω αυθόρμητα αυτό που με έκανε καλά», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Τσιντικίδου, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες στην Ελεονώρα Μελέτη είχε μιλήσει και η Λένα Παπαρρηγοπούλου.