Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης: Λιώνουν ο ένας για άλλον και δεν το κρύβουν

«Από την στιγμή που η σχέση μας»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης: Λιώνουν ο ένας για άλλον και δεν το κρύβουν

Το πρωί της Παρασκευής 20/5 η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης βρέθηκαν μπορστά από τις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησαν για τον έρωτά τους, που έχουν αποφασίσει να μην κρύβουν. Μάλιστα το ζευγάρι που δημιουργήθηκε στην Φάρμα, δήλωσε πως παραμένει πιο δυνατό από ποτέ.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης

«Από τη στιγμή που η σχέση μας ξεκίνησε από ένα τηλεοπτικό reality θα ήταν χαζό να κρυβόμαστε μετά» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη.

Ενώ στην συνέχεια ο Γρηγόρης αναφέρθηκε χιουμοριστικά στο στην γυμναστικές δεξιότητες της κοπέλας του. «Δεν μου κάθεται να της κάνω προπονήσεις, όλο κάτι συμβαίνει. Απλά είχε και έναν τραυματισμό όπως ξέρετε».

'Έχω ξανακάνει σχέση με μεγαλύτερη σε ηλικία, δε..." - Οι δηλώσεις του Αναστασιάδη για την Ηλιάδη

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης έκανε δηλώσεις το πρωί της Τετάρτης 9/3 στο Mega Καλημέρα και φυσικά αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη. Το ζευγάρι δεν κρατάει πολύ καιρό μαζί, ωστόσο βιώνουν τόσο έντονο όλο αυτό που τους συνέβη μέσα στη φάρμα, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις να τρέχουν συνεχώς.

Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο Γρηγόρης αφενός για τα μάτια της καλής του, αφετέρου για επαγγελματικούς λόγους. Όλα κυλούν πολύ καλά, με τον γυμναστή να μην λογαριάζει σχόλια για τη διαφορά ηλικίας, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα!

«Ήρθα στην Αθήνα και συνεργάζομαι με το γυμναστήριο της Φανής Χαλκιά. Ξεκάθαρα θα ξαναπήγαινα και σε άλλο ριάλιτι, νομίζω ότι έχω φτιαχτεί για την ταλαιπωρία. Σίγουρα είναι η Αγγελική Ηλιάδη η αιτία που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Αλλά κατά βάση είναι η δουλειά μου.

Η Αγγελική είναι ένας πάρα πολύ στοργικός και κατανοητικός άνθρωπος, που θα ήθελαν όλοι να έχουν στη ζωή τους. Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο», πρόσθεσε ο ίδιος», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είπε στη συνέχεια: «Έχω ξανακάνει σχέση με μεγαλύτερη σε ηλικία, δε βλέπουμε ηλικίες, βλέπουμε ανθρώπους, δεν είναι κάτι ανασταλτικό. Είχα μηνύματα μίσους, αλλά δεν τα διαβάζω γιατί είμαι λιγάκι οξύθυμος. Δέχτηκα κακά σχόλια μετά από ένα διαπληκτισμό με μια συμπαίκτριά μου στο παιχνίδι».

Τέλος, μιλώντας για άλλες δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης ανέφερε: «Έχω δουλέψει στη λαχαναγορά, κουβαλούσα καρπούζια για ώρες ατέλειωτες, και μετά ως security στη λαχαναγορά».